Dom in družina

Polifunkcionalni negovalni invalidski voziček
 • Polifunkcionalni negovalni invalidski voziček
 • Počivalni multifunkcijski invalidski voziček, priznanega proizvajalca rehabilitacijske opreme Invacare, model »Rea Clematis«. Lepo ohranjen, izdelan iz čvrstega jekla s praškastim premazom, ter nastavljiv za vse dele telesa.

  Invalidski voziček Rea Clematis z odličnim mehko oblazinjenim sediščem širine 40cm, kateremu se za spremenljive zahteve uporabnika lahko brezstopenjsko nastavi od 42-48cm globine sedišča. Nagib sedeža je brezstopenjsko nastavljiv od -1º do 17º naklona. Z naklonom sedeža naprej se uporabniku olajša usedanje in vstajanje. Z naklonom sedeža nazaj pa se uporabniku poveča udobje sedenja na sedežu.

  Hrbtni naslon je enako kot sedišče oblazinjen s 7cm debelo peno in dodatno brezstopenjsko nastavljiv za pozicijo od -1° do 32° naklona. Širok je 38cm in do vrha pod vzglavnikom visok 54cm. Hrbtni naslon se lahko brezstopenjsko dodatno nastavlja od 60-71cm višine, zato ga je možno še nekoliko povišati in znižati od trenutne nastavitve višine.
  Pralne in nepremočljive Dartex prevleke celotnega sedeža, skupaj s prevlekami naslonov za roke in noge so mehke zračne in snemljive na zadrgo, ter pralne v pralnem stroju do 60°.

  Rea Clematis ima nameščeni dve posamični zavori za uporabnika, s podaljšano ročico za olajšan dostop in upravljanje. Krmilna ročaja za spremljevalca, se več stopenjsko nastavljata po višini v sklopu 10cm, od 103 do 113cm višine.

  Mehko oblazinjena sta naslona za roke. Po svoji dolžini merita 45cm in sta 8-stopenjsko nastavljiva od 23cm do 34cm višine (od sedeža), kar med drugim pride prav tudi za lažje vstajanje iz vozička in obratno. Oba naslona pa se lahko popolnoma sname iz vozička tako, da se njegov uporabnik lažje namesti ali vstane iz bočne strani vozička.

  Celoten sedež invalidskega vozička je izredno prilagodljiv, komforten, ergonomsko oblikovan in debelo podložen za dolgotrajno udobno sedenje.

  Več informacij na 040/988-878
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 230,00 €
Invalidski voziček Meyra, z dod.zavorama + blazina
 • Invalidski voziček Meyra, z dod.zavorama + blazina
 • Ohranjen zložljiv invalidski voziček. Priznanega nemškega proizvajalca Meyra. S konstrukcijo temno modre barve, v kombinaciji s prostornim sedežem širine 46cm. Dodatno priložena udobna sedežna blazina s snemljivo prevleko v črni barvi.

  Kratek opis: "zadnji pogonski kolesi z natično osjo - hitro snemljivi, dodatni zavori na krmilnih ročajih za spremljevalca s funkcijo parkirne zavore, nastavljiv naklon sedeža, nastavljivo višino sedeža, odstranljiva naslona za roke, odmična in odstranljiva naslona za noge, vsa 4 kolesa iz polne gume brez zračnice."

  Invalidski voziček Meyra ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika. Dodatni dve zavori na krmilnih ročajih za spremljevalca, s funkcijo parkirne zavore (blokada koles), kar pride v poštev predvsem pri lažjem in bolj sigurnem premagovanju klančin in strmin. Vse štiri pnevmatike invalidskega vozička so polne neprebojne (brez zračnice). Zadnji pogonski kolesi z natično osjo za hitro demontažo koles, na lahkih 24" aluminijasti platiščih.

  Zadnji pogonski kolesi sta ozki za čim manjše trenje in tako tudi manjši napor pri uporabi, za uporabnika vozička in morebitnega spremljevalca. Ob pritisku na osno tipko sta obe pogonski kolesi enostavno in hitro snemljivi iz vozička, ter višinsko nastavljivi v 7 stopnjah v sklopu 9cm.
  Prednji kolesi vozička sta nastavljivi po višini v 3 stopnjah v sklopu 3cm

  (Zaradi možnosti nastavitve višine vseh štirih koles vozička, se lahko temu nastavlja tudi naklon in višina sedeža. Z naklonom sedeža nazaj, se uporabniku poveča udobje sedenja. Z naklonom naprej pa se olajša usedanje in vstajanje iz vozička osebam s poškodbo kolka, ip.)

  Celoten sedež vozička je izdelan iz trpežnega ognjevarnega materiala, ki je zračen in se ga lahko sname iz vozička, ter opere v pralnem stroju.
  Dodatno priložena sedežna blazina s 5cm polnilom iz mehke pene za udobnejše sedenje. Blazina s črno prevleko na zadrgo, ki se jo lahko sname in opere.

  Več na 040/988-878
  (možna dostava)
 • 90,00 €
Labrador retriver
 • Labrador retriver

 • Stenci labradora na prodaju.
  Otac stenaca Max odg.Mitrović (Rocheby Footman&A True History of Bohemia Bras) i Majka Cindarella (Simonis King George for Zigic).
  Stenci vode poreklo od najbolje Engleske krvne linije iz odgajivacnice Rocheby
  (oba roditelja). Štenci izuzetnog kvaliteta i odlicnog potencijala za reprodukciju,izlozbenog karaktera, lov i kucnog ljubimca.
  Facebook: Odgajivačnica labradora ''Mitrović''
  telefon: +381 64 1572273
  e-mail: marijaisale@gmail.com
  http://labradorimitrovic.yolasite.com/
  Sale, Dobanovci
  Beograd, Srbija
  https://www.youtube.com/watch?v=5LiTnBnYGXQ&feature=youtu.be
Električna negovalna postelja, s trapezom - AKS
 • Električna negovalna postelja, s trapezom - AKS
 • Odlično ohranjena električna negovalna bolniška postelja - električno dvižno posteljno dno, s trapezom in trikotnikom za dvig. Nemškega proizvajalca AKS, model "B4-Compact". Z leseno vzmetenim ležiščem dimenzije 90x190cm.

  Kompaktni dvižni električni negovalni posteljni vložek B4-Compact, je bil razvit za nego na domu in izpolnjuje vse zahteve sodobne negovalne postelje. S svojo integrirano dvižno konstrukcijo, katera se vstavi v obstoječ okvir domače postelje - okolica domačega ambienta ostane nespremenjena. Postelja je primerna tudi, kadar v prostoru ni dovolj prostora za običajno bolniško posteljo na kolesih.

  Priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Postelja ima na svojem podnožju nameščene štiri noge z izravnalnimi vijaki za nastavitev optimalno ravne površine ležišča. Za dodatno čvrsto pozicijo električnega vložka vstavljenega v posteljnem okvirju, sta v spodnjem delu konstrukcije dodatno nameščena še dva izvlečna drogova, katera se lahko pritrdi v samo notranjost okvirja postelje. Brez souporabe posteljnega okvirja pa se lahko postavi v prostor tudi kot samostojna prosto stoječa postelja.

  Negovalna električna vložek postelja B4-Compact ima nameščene tri mirno in tiho delujoče visoko kvalitetne elektro motorje Okin. Z adapterjem z vgrajeno varovalko (prikazano na 16. fotografiji tega oglasa), ter vso ostalo nameščeno elektroniko z zaščito IPX4.
  Z elektro motorjem v podnožju se regulira dvig in spust ležišča postelje. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 30cm nad tlemi in se maksimalno poviša na 80cm višine od tal. S preostalima elektromotorjema, se posebej nastavlja še dvig in spust vzglavja do naklona 70° in premik vznožja do naklona 35°.od kolenski pregib vznožja se več stopenjsko nastavlja ročno z rastrskim zaskočnikom.

  Več informacij na 040/988-878
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 390,00 €
Shar Pei izvanredno leglo
 • Shar Pei izvanredno leglo
 • Predstavljamo Vam izvanredno Shar Pei leglo.
  Štenci su rodjeni 01. Februara 2020. godine,
  izuzetnog porekla, izgleda i izložbenog potencijala.
  Socijalizovani, zdravi, vakcinisani, revakcinisani
  i pažljivo odgajani sa ljubavlju.
  Budite slobodni da nas kontaktirate
  na telefon ( Viber, WhatsApp) : +381606822388 ;
  +381691170649
  e-mail: runwiththebest6833@gmail.com
  Ili nas potražite na Facebook profilu:
  https://www.facebook.com/MadjarevRunWithTheBest/
  Madjarev Milan
  https://www.facebook.com/milan.madjarev.9
  Madjarev Kristina
  https://www.facebook.com/kristina.arsenov
  Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i poslati Vam više slika.
  Moguća je dostava širom sveta.
  Novo Miloševo, Srbija
Boston Terijer slobodan za parenje
 • Boston Terijer slobodan za parenje
 • Boston Terijer, Američkih krvnih linija
  APSOLUTELY CHARMING BREATH OF WILD
  Šampinskog porekla ,7x JCAC,6X BOB,Junior šampion Srbije,
  Junior šampion Makedonije, SLOBODAN ZA PARENJE.
  Za ostale informacije na
  telefon +381 60 4028280 Viber Whats app
  Facebook: Sinisa Damnjanovic
  Beograd, Srbija
Aljaski malamut, štenci
 • Aljaski malamut, štenci
 • Na prodaju štenci ALJASKOG MALAMUTA iz odgajivačnice ICE EMPIRE. Oštenjeni 22. 1.2020. Otac: INT CH, Multi CW, JCW, Multi CH, JCH, GCH, Multi BISS, Multi BIS, JBIS, JBISS BJORN FOR AGENTS OF LIBERTY - Loki! Majka: JCH, Multi CH, CW MILA
  Kontakt:
  tel. +381/63303268
  e-mail: pedja13.87@gmail.com
  Predrag, Šid
ZaperPlus i Zapikator
 • ZaperPlus i Zapikator
 • Zapikator je elektromedicinski uredjaj napravljen po protokolu Dr Hulda Klark koji postaje nezamenjiv za nase domacinstvo u funkciji prevencije zdravlja!
  Zapikator za hranu otklanja sitne uljeze kao što su jaja parazita , bakterije i rastvarače iz naše hrane dajući joj severnu polarizaciju i na taj način cini je svežijom i manje alergicnom.
  Na Zapikator ploci mozete stavljati sve namirnice koje koristite u ishrani, biljnog ili zivotinjskog porekla, kao i vodu za pice.
  Pored Zapikator-a za hranu ovaj uredjaj moze da radi i kao ZapperPlus aparat koji odredjenom frekvencijom i naponom izlaznog signala eliminise nepozeljne patogene organizme u telu .
  Detaljniej o svemu ovome potrazite na web-u: http://zaperplus.srebrnavoda.biz
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
NOV invalidski voziček, z dod. zavorama + blazina
 • NOV invalidski voziček, z dod. zavorama + blazina
 • Nov, invalidski voziček. Zložljiv in lahek. Z alu konstrukcijo sive barve, v kombinaciji s prostornim sedežem širine 45cm v temnejši barvi z vzorcem. Z nameščenima osnovnima zavorama za uporabnika vozička in dodatnima zavorama na krmilnih ročajih za spremljevalca. Dodatno priložena udobna sedežna blazina s prevleko, ki je snemljiva na zadrgo. Na kolesih, sedežu in na konstrukciji vozička so nameščene še zaščitne folije.

  Kratek opis:
  podložen sedež širine 45cm + blazina, žep za shranjevanje osebnih predmetov na hrbtnem naslonu, nosilna konstrukcija postavljena na dvojnem križu za večjo čvrstost in stabilnost vozička pri uporabi, nastavljiv varnostni pas z zaponko, vsa štiri kolesa izdelana iz polne gume brez zračnice, nožnika opremljena s protidrsnim trakom, nožnika nastavljiva po višini, enostavno in hitro zložljiv lahek invalidski voziček s skupno težo <15kg.

  Invalidski voziček ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika. Dodatni dve zavori na krmilnih ročajih za spremljevalca, kar pride v poštev predvsem pri lažjem in bolj sigurnem premagovanju klančin in strmin. Vsa štiri kolesa izdelana iz polne gume, brez zračnice.
  Zadnji pogonski kolesi, na lahkih 24" aluminijasti platiščih. Sta ozki za čim manj trenja in tako tudi manjši napor pri uporabi, za uporabnika vozička in njegovega morebitnega spremljevalca.
  Prednji kolesi invalidskega vozička sta večji (200x30mm), za lažje premagovanje arhitektonskih ovir kot so pragovi, pločniki, robniki, makadam, poškodovano vozišče, vrzeli, neraven teren, ip.

  Celoten sedež vozička je izdelan iz trpežnega ognjevarnega materiala, ki je zračen in se ga lahko sname iz vozička, ter opere v pralnem stroju.

  Hrbtni naslon in sedež sta dodatno podložena s peno za več udobja med uporabo. Na zadnji strani hrbtnega naslona je integriran žep za shranjevanje osebnih predmetov.
  Nožnika vozička sta opremljena s protidrsnim trakom.

  Več informacij 040/988-878
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 170,00 €
Visoka rolator hodulja, z oblazinjeno podporo rok
 • Visoka rolator hodulja, z oblazinjeno podporo rok
 • Odlično ohranjena, visoka štiri kolesna rolator hodulja - sprehajalnik, z mehko oblazinjeno podporo rok. Nemškega proizvajalca Thomashilfen. Primerna za terapevtsko uporabo v notranjih prostorih, zaradi velikih koles izdelanih iz polne gume pa je primerna za uporabo tudi zunaj na prostem. Okvir hodulje je narejen iz čvrstega jekla, prevlečenega z belo prevleko iz umetne mase.

  Hodulja Thomashilfen je posebno zasnovana za uporabnike, ki se morajo spopadati z dodatno zapletenostjo pri hoji, zaradi pojava artritisa ali možganske kapi in podobno. Čvrsta konstrukcija okvirja poskrbi za maksimalno visoko stabilnost pri uporabi in varnost pred prevrnitvijo. Njena oblika z različnimi možnostmi nastavitev pa vzpodbuja pravilno držo, ter optimalno ravnovesje uporabnikovega telesa med hojo.

  Svojemu uporabniku omogoča, da se lahko s svojimi rokami na mehko oblazinjeno podporo opre s težo svojega trupa, ter oprime krmilnih ročajev na prednji strani podporne blazine. Zaradi majhnega obračalnega kroga je namenjena za sprehajanje v notranjih bivalnih prostorih, zaradi večjih koles z nameščenim zavornim sistemom pa je primerna za uporabo tudi zunaj na prostem.

  Hodulja ima nad svojo nosilno konstrukcijo nameščeno veliko, udobno oblazinjeno podporo za roke, ki je individualno nastavljiva po višini od 90-130cm višine (od tal). Za njeno pritrditev na točno določeno pozicijo višine se ta čvrsto privije z vijakoma, ki se nahajata na vsakem od nosilcev pod oblazinjeno podporo za roke. Ob oblazinjeni podpori za roke se na vsaki strani nahajata še dva nastavka z vijakoma, v katera se namesti dodatna oprema - podpazdušna opora (ni priložena).

  Krmilna ročaja hodulje črne barve sta nameščena na prednji strani oblazinjene podpore za roke. Ročaja se ob sprostitvi vijakov na spodnji strani podpore lahko zamakne in nastavi v druge pozicije. Na krmilnih ročajih hodulje sta nameščeni dve zavori, s funkcijo parkirne zavore (blokada koles).

  Več na 040/988-878
  (možnost dostave)
 • 230,00 €
XXL invalidski toaletni wc stol s kolesi
 • XXL invalidski toaletni wc stol s kolesi
 • Odlično ohranjen XXL invalidski toaletni wc voziček, s širino sedeža 56cm. Na štirih polnih kolesih, z dvema zavorama. Udoben in robusten, priznanega nemškega proizvajalca rehabilitacijske opreme Dietz, model "TRS200 XXL". Namenjen je starejšim in vsem ostalim težje mobilnim osebam. Primeren je za domačo in strokovno negovalno uporabo.

  Izdelan je iz trpežne konstrukcije v temno rdeči barvi in postavljen na štirih polnih kolesih premera 100mm. Zadnji dve kolesi imata posamični zavori z zaklepom koles, ki zagotavljata varen oprijem. Za hrbtnim naslonom pa je speljan krmilni ročaj za morebitnega spremljevalca.

  Toaletni voziček TRS 200 XXL ima izjemno velik in mehak sedež, ter hrbtni naslon, ki uporabniku zagotavljata udobje. Vrhnji sedežni del z integrirano higiensko odprtino in pokrovom je izdelan iz proti drsno teksturiranega pu materiala, ki je odporen na razne tekočine in je hkrati enostaven za čiščenje. Enako hrbtni naslon.
  Po odstranitvi pokrova pa sedež služi kot wc deska z odprtino. Sedežna wc deska vozička je premična navzgor in je tudi snemljiva iz toaletnega vozička.

  Toaletnemu vozičku je priložena odvajalna 5-litrska fekalna posoda s pokrovom in ročajem v sivi barvi. Posoda je nameščena na vodilih pod sedežno wc desko in se odstrani iz zgornje strani.

  Naslona za roke sta dolga 36cm. Izdelana sta iz trpežnega proti drsno teksturiranega materiala v črni barvi. Sta odmična navzdol, za lažje transferje uporabnika iz bočne strani toaletnega vozička. Oba naslona sta z mehanizmom zaklepanja.

  Naslona za noge sta opremljena s proti zdrsnima trakovoma. Trakova razbremenita noge in zagotavljata več počitka, hkrati preprečujeta ne želen zdrs nog nazaj za opornika. Naslona za noge sta nastavljiva po višini, lahko se ju samo privzdigne, odmakne na stran, ali tudi popolnoma odstrani iz nosilnih tečajev vozička.

  Voziček je zasnovan tako, da ga je možno brez posode zapeljati direktno nad standardno toaletno školjko.

  Več na 040/988-878
  (možna dostava)
 • 120,00 €
NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
 • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
 • Nova, kakovostna električna negovalna bolniška postelja nemškega proizvajalca. S priloženim trapezom in trikotnikom za dvig. S standardno dimenzijo latofleks ležišča 200x90cm. Datum proizvodnje postelje, Junij 2019.

  Postelja ima priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni neprekinjeni varnostni premični ograji z zaklepom. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa in prevlečeni s furnirjem bukve. Vsak konec ograje pa je pokrit s plastičnim pokrovom.
  Na podvozje postelje so pritrjena štiri robustna "Tente" kolesa. Vsako kolo ima svojo posamično zavoro. Kolesa so okretna in omogočajo lahke premike po negovalnem prostoru.

  Nameščene ima štiri sinhrono in mirno delujoče elektromotorje Linak, ki se uvrščajo v sam vrh kakovosti. Motorja posamično nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko maksimalno poviša na 80cm višine nad tlemi.
  Preostala dva motorja, ki sta nameščena pod ležiščem postelje pa upravljata električni premik vzglavja do naklona 70° in električni premik vznožja do naklona 20°.

  Električno delovanje se upravlja s priloženim 8-funkcijskim pilotom, ki je odporen na udarce, vlago in je preprost za rokovanje. Pilot hkrati nudi možnost popolnega zaklepa funkcij električnega delovanja postelje, s priloženim modrim ključkom, ki je pritrjen na kabel pilota - vsaka posamezna nastavitev se lahko na pilotu individualno zaklene.
  Vsi elektromotorji postelje imajo visoko nosilnost, kar pomeni da postelja prenese veliko varne delovne obremenitve. Vsa elektronika na postelji z zaščito IPX4 - kar pomeni zaščito pred prašnimi delci do velikosti enega milimetra in zaščito pred vodo, ki lahko prši iz vseh smeri.

  Več informacij na 040/988-878
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 740,00 €
Invalidski toaletni wc & tuš voziček - Aquatec
 • Invalidski toaletni wc & tuš voziček - Aquatec
 • Lepo ohranjen večnamenski invalidski voziček za toaleto, tuširanje in za transport uporabnika. Voziček priznanega proizvajalca rehabilitacijske opreme Aquatec, model "Ocean Dual VIP". Z dvojno (dual) funkcijo za spremembe nagiba njegovega sedeža s hrbtnim naslonom.

  Nagib sedeža je individualno nastavljiv od 10 do 50 stopinj nagiba. Nagib hrbtnega naslona pa je nastavljiv od 0 do 35 stopinj nagiba. Obe opisani funkciji nastavitev nagibov sedeža se upravljajo na zadnji hrbtni strani, kjer sta na krmilnem ročaju za spremljevalca nameščeni dve modri ročici za hidravlično uravnavanje naklona sedišča in naklona hrbtnega naslona.
  Prilagodljiva je tudi višina sedeža vozička - s hitro več stopenjsko nastavljivo višino sedeža brez uporabe orodja od 51 do 61cm višine. Nad vrhom hrbtnega nalona je nameščen še prilagodljiv, ter mehko izdelan naslon za glavo.

  Ocean Dual VIP je posebej zasnovan za uporabo v mokrih in vlažnih prostorih, primeren je tudi za uporabo v bazenu. Primeren je za domačo in strokovno negovalno uporabo. Namenjen je starejšim in vsem ostalim težje mobilnim osebam z rehabilitacijskimi ali degenerativnimi nevrološkimi stanji. Je lahek in enostaven za rokovanje.

  Kompaktne dimenzije in izredno stabilna nosilna konstrukcija iz nerjavečega jekla vozička Ocean Dual VIP je odporna na njegovo prevrnitev - na zadnji strani ima nameščena dva proti prevrnitvena vzvoda. Za potrebe po tuširanju in kopanju pa je ta namensko prevlečena s praškastim premazom bele trajnostne plastične prevleke odporne na vodo in vodni kamen.

  Konstrukcija postavljena na štirih agilnih, odzivnih in lahko tekočih polnih kolesih s premerom 13cm, katera omogočajo zelo enostavno manevriranje. Vsako kolo ima svojo posamično dvo stransko nožno zavoro za zanesljivo zaustavitev in njih popolen zaklep na točno določeno pozicijo.
  Inovativno sedišče podpira pokončen sedeč položaj in je zaradi svoje ergonomske oblike zelo udobno.

  Več informacij na 040/988-878
  (možnost dostave)
 • 490,00 €
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
  Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
  Tel. +381 64 29 67 008
Aparat za srebrnu vodu
 • Aparat za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
  Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
  Tel. +381 64 29 67 008
Električna negovalna bolniška postelja s trapezom
 • Električna negovalna bolniška postelja s trapezom
 • Odlično ohranjena visoko kakovostna električna negovalna postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Burmeier, model robustnega dizajna iz serije višjega cenovnega razreda "Westfalia 3". Z ležiščem standardnih dimenzij 200x90cm. Na stabilnem podvozju s križnim dvižnim mehanizmom.
  Odlično ohranjena visoko kakovostna električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Burmeier. Vrhunski model robustnega dizajna iz serije višjega cenovnega razreda "Westfalia 3". Z ležiščem standardnih dimenzij 200x90cm. Na stabilnem podvozju s križnim dvižnim mehanizmom.
  Dodatno priložen enostransko profiliran posteljni vložek 200x90cm, ki je nov zapakiran v svoji originalni embalaži (prikazano na 1. fotografiji tega oglasa).

  Postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni varnostni premični ograji z zaklepom. Izdelani sta iz masivnega lesa in prevlečeni z bukovim furnirjem.
  Na podvozje postelje so pritrjena štiri robustna "Tente" kolesa premera 125mm, vsako kolo ima svojo posamično zavoro. Kolesa so okretna in omogočajo lahke premike po negovalnem prostoru. Predvidena je za uporabo v bolnišnicah, negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Vsi premiki ležišča se upravljajo s pomočjo treh tiho in mirno delujočih, visoko kvalitetnih elektro motorjev Linak. Elektro motorji se regulirajo s priloženim 6-funkcijskim pilotom. Na pilotu se s priloženim ključkom lahko varnostno zaklenejo tudi posamične, ali vse funkcije delovanja negovalne postelje.
  Z glavnim elektro motorjem s centralno enoto, ki se nahaja na podvozju se regulira dvig in spust celotnega ležišča od najnižje točke 40cm vse do 80cm višine nad tlemi.

  Več informacij na 040/988-878
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 550,00 €
Bernardinac duge dlake
 • Bernardinac duge dlake
 • Bernardinac duge dlake muzijak,
  10 nedelja star,krupan, pravilne maske,
  lepo odnegovan, izlozbenog potencijala.
  Vise informacija na:
  Fb. profil: Milan Baralic (Pravi Profil)
  https://www.facebook.com/milan.baralic.5
  telefon: +38166222281
  mail: mbaralic22@gmail.com
  Gornji Milanovac, Srbija
Američka Akita, štenci
 • Američka Akita, štenci
 • Prodajem štence AMERIČKE AKITE vrhunskog kvaliteta od oca internacionalnog šampiona, koji ima urađene snimke kukova i laktova sa najvišim ocenama. Štenci su vakcinisani i spremni za preuzimanje. Oštenjeni su 11.01.2020. Za više informacija, slika, snimaka, poziv, SMS ili viber na
  tel. +381/642094390
  Takođe me možete kontaktirati putem
  e-mail: topwinnerpuppy6510@gmail.com
  ili preko facebook stranice TOP Winner PUPPY
  ili facebook profila Ivan Milicevic
  Instagrama
  Ivan, Kraljevo
Nemački ovčar, vrhunska štenad
 • Nemački ovčar, vrhunska štenad

 • Odgajivačnica nemačkih ovčara prodaje
  vrhunske štence, stručno odnegovani,
  očišćeni od parazita, vakcinisani, jakog kostura
  i extra pigmentacije, stari 2,5 meseca
  Otac: Fantom Tigback hof
  Majka: Fuma Aureus M
  Više informacija na:
  Fb. profil: Zeljko Filipovic
  https://www.facebook.com/zeljko.filipovic.39
  Telefon +381 64 2066582 viber
  e-mail: filipoviczeljko1@gmail.com
  Smederevo, Srbija
Engleski buldog – top leglo
 • Engleski buldog – top leglo
 • Štenci su vakcinisani i očišćeni više puta od parazita.
  Majka - cerka MULTI CH HOME PILAR SILVER BACK
  i unuka MULTI CH HOME PILAR THE DOCTOR otac MAUMI VAIKIKI
  sin CH HOME PILAR KILOMBO
  Dobre anatomije, odličnog temperamenta,FCI pedigre,
  zdravstvena garancija i kvalitet.
  Mogućnost dostave.
  Fb. profil: Alen-Jelena Kotorcević
  tel. +381628393357 viber, whatsapp
  Jelena
  Rado ćemo odgovoriti na svako Vaše pitanje.
  Beograd, Srbija
Francuski buldog Od Kuce Don
 • Francuski buldog Od Kuce Don
 • Odgajivacnica Francuskih buldoga Od Kuce Don, predstavlja nova legla na prodaju. Stenci vrhunskog porekla od roditelja Šampiona više država isključivo se prodaju sa kompletnom dokumentacijom, registrovani u medjunarodnoj bazi podataka i u kinoloskom savezu Srbije.
  Vakcinisani i revakcinisani, sa čipom i pasošem kao i sa garancijom na genetiku.
  Više o nama potražite na Guglu, Fejsbuku ili instagramu, (od kuce don)
  gde nas možete i kontaktirati ili pozovite na
  +381 60/54-54-694 (Viber i Whats app).
  Nalazimo se u Surčinu pa nas možete posetiti i odabrati vaše štene ...
  12 godina tradicije u uzgoju Francuza, dobitnici mnogih priznanja i sertifikata.
  Dobrodošli u našu družinu
  s’postovanjem
  “Od kuce Don”

 Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Dr Hulda Klark je naucna interesovanja posvetila biofizici i fizologiji celija.
  Proucavala je parazite, bakterije, viruse, gljivice, teske metale, rastvarace i
  radioaktivnost, i kako celije reaguju na ove patogene.Pokazalo se da ciscenje
  organizma pomocu niskofrekventnih struja i biljnih preparata velikom brzinim
  eleminise glavne uzrocnike bolesti.Tako je nastao njen Zapper aparat koji odredjenom
  frekvencijom i naponom izlaznog signala eliminise nepozeljne patogene u telu.

  Zaper Plus sadrzi 4 frekvencije:
  -30KHz radi kao ZaperClasic unistava oko 100 parazita.
  -Frekvenciju za eliminaciju metilja jedan od najgorih uzrocnika mnogih bolesti.
  -1000 Hz otklanja sitne uljeze.
  -15Hz za unistavanje parazita jer niska ucestanost najbolje prodire na mesto gde
  se stavljaju elektrode.


  link: http://zaperplus.srebrnavoda.biz/ZaperPlus.html

  email: pesica1@gmail.com
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
Nemački ovčar štenad
 • Nemački ovčar štenad
 • Nemački ovčar štenad na prodaju.
  Starosti 3 meseca, revakcinisani, profesionalno odgojeni.
  Zdravi veseli štenci, teže 14 kg.
  Slobodna ženkica, mužjak i dugodlaki mužjak .
  Cena štenadi 400 €
  Laslo
  Telefon: +381 63 8142226
  www.draposov.com
  Novi Bečej, Srbija
 • 400,00 €
Cane Corso
 • Cane Corso
 • Na prodaju štenci Cane Corso,stari 2 meseca i 5 dana.
  Očišćeni od parazita i vakcinisani.
  Štenci su izložbenog potencijala,
  jakih kostiju i izraženog temperamenta.
  3 ženke i 1 mužijak čekaju na novi dom.
  Pozivi ili sms na br. +381 62 551334
  Radoslav Šijačić
  Srbobran, Srbija
Aljaski Malamut, štenci
 • Aljaski Malamut, štenci
 • Aljaski Malamut – Marduk, Mona i Medeja, štenci šampionskog porekla, izložbenog kvaliteta.
  Štenci su oštenjeni 11.02.2020.
  Majka: CHSRB Polar Kings Loky's Shuba
  Otac: MULTI CH/JCH/CH/GRAND CH RS/ Kurjak V Spark
  Kontakt:
  +381/641436814
  +381/631848004 (Viber, WhatsApp, Telegram, Skype)
  e-mail: polarkings@hotmail.com
  facebook: Polar Kings Alaskan Malamute Kennel F.C.I 4429
  Jovanka, Novi Sad
Visoka artritis rolator hodulja, s podpornikoma
 • Visoka artritis rolator hodulja, s podpornikoma
 • Odlično ohranjena, visoka štiri kolesna rolator hodulja - sprehajalnik, z mehko oblazinjenima in nastavljivima podpornikoma za podlaket. Nemškega proizvajalca Drive, model "Arthritis Cristallo". Zaradi majhnega obračalnega kroga je namenjena za terapevtsko uporabo v notranjih prostorih, zaradi velikih koles izdelanih iz polne gume in nameščenim zavornim sistemom pa je primerna za uporabo tudi zunaj na prostem.

  Visok rolator je posebno zasnovan za uporabnike, ki se morajo spopadati z dodatno zapletenostjo pri hoji, zaradi pojava revmatizma, artritisa ali možganske kapi in podobno. Je posebna hodulja, ki svojemu uporabniku omogoča, da se lahko z rokami preko podpornikov za podlaket opre s svojo težo na njo, ter oprime krmilnih ročajev. Čvrsta konstrukcija okvirja poskrbi za visoko stabilnost pri uporabi in varnost pred prevrnitvijo. Njena oblika z različnimi možnostmi nastavitev podpornikov za podlaket pa vzpodbuja pravilno držo, ter optimalno ravnovesje uporabnikovega telesa med hojo.

  Nad svojo nosilno konstrukcijo ima nameščena dva edinstvena, udobno oblazinjena podpornika za podlaket, ki sta skupaj s krmilnima ročajema večstopenjsko nastavljiva po višini od 103,5 do 121cm. Za pritrditev na točno določeno višino, se s posamičnima vijakoma čvrsto privijeta. Vijaka se nahajata pod vsakim nosilnim drogom.
  Oba krmilna ročaja pa sta brezstopenjsko nastavljiva po dolžini in imata možnost nastavitve od 5 do 30cm odmika vsakega ročaja od oblazinjene podpore za podlaket. Ročaja sta nastavljiva tudi v druge pozicije in po nagibu, torej po lateralnem zamiku (bolj narazen, ali bolj skupaj). Dodatna več stopenjska nastavitev naklona podpornikov za podlaket.

  Konstrukcija rolatorja v srebrni barvi je postavljena na štiri velika (190x50mm) polna neprebojna PU kolesa. Na krmilnih ročajih ima nameščeni dve zavori, s funkcijo parkirne zavore (blokada koles).

  Več informacij na 040/988-878
  (možnost dostave)
 • 100,00 €
Natakarska gostinska denarnica Euro
 • Natakarska gostinska denarnica Euro
 • Nova natakarska Euro denarnica za gostinske obrate kot so restavracije, bare in pube. Denarnica je izdelana iz čvrstega, vodoodpornega tekstilnega materiala.
  Denarnica za optimalno uporabo, enostavno rokovanje in dober pregled nad vsebino v svojem kompletu vsebuje nastavljiv trak za okoli pasu, podajalnik kovancev in štiri predale za bankovce.

  Vsebuje plastični vložek - podajalnik za vseh 8 euro kovancev. Podajalnik kovancev podpira sistem vzmetnega mehanizma in pripomore pri občutno hitrejšem rokavanju s kovanci, ter skrbi da so vsi optimalno razvrščeni in varno pritrjeni na svojem mestu. Za zapiranje denarnice skrbita dva magneta.

  Lastnosti:
  • podajalni vložek z vzmetnim mehanizmom za vseh 8 euro kovancev, omogoča enostavno rokovanje s kovanci,
  • denarnica je narejena iz čvrstega vodoodpornega tekstilnega materiala, ki se obnese od -40 do +90C°,
  • priložen nastavljiv pas z zaponko,
  • zapiranje na magnet,
  • dimenzije denarnice: dolžina 200mm, globina 60mm, višina 90mm,
  • teža denarnice s pasom in podajalnikom kovancev = cca.500g

  Več informacij na 040/988-878
  (po dogovoru možnost dostave)

  (prva naslovna fotografija oglasa je simbolična)
 • 21,00 €
Lahka štirinožna bergla, z anatomskim ročajem
 • Lahka štirinožna bergla, z anatomskim ročajem
 • Odlično ohranjena samo stoječa štirinožna palica z anatomsko oblikovanim ročajem, za desno roko. Visoko kvalitetna, ter izredno lahka (990g). Konstrukcija palice je izdelana iz anodiziranega brona. Primerna je tudi pri uporabi na stopniščih.

  Anatomski ročaj bergle pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne mase, ter k razbremenitvi točk pritiska na dlan in na komolec.
  Ročaj svojemu uporabniku nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega v dlan. Izboljša stabilnost in daje več ravnotežja pri hoji.

  S pritiskom na stranski gumb se nastavi višina ročaja bergle od 65 do 85cm, v devetih stopnjah nastavitve, s korakom po 2,5cm.
  Bergla zagotavlja močno zanesljivo podporo in udoben, ter varen oprijem. S širokim štiri nožnim podnožjem pa pripomore k visoki stabilnosti pri uporabi za hojo.

  Natiki na dnu palice so izdelani iz trpežne nedrseče gume, ki se dobro oprijema katere koli površine.

  Več informacij na 040/988-878
  (po dogovoru možnost dostave)

  Ostale podrobnosti bergle:
  - material ročaja: PU plastika
  - material bergle: anodiziran bron
  - dolžina ročaja: 12cm
  - nastavljiva višina: 65-85cm
  - barva: bron + podnožje v črni barvi
  - teža bergle: 990g
 • 15,00 €
 • Stran od 2
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo