Zdravje in osebna nega

Nizko vstopna električna negovalna postelja Allura
 • Nizko vstopna električna negovalna postelja Allura
 • Odlično ohranjena in visoko kakovostna, nizko vstopna električna bolniška postelja, z nizkonapetostnim (24V) napajanjem in s priloženim trapezom in trikotnikom za dvig. Z nastavljivo višino ležišča od 30cm do 80cm od nivoja tal. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Burmeier, model "Allura", ki je robustnega dizajna s povišano nosilnostjo in spada v serijo negovalnih postelj višjega cenovnega razreda. Ležišče je izdelano štiridelno z latofleks vzmetenjem, ki je primerno za vložek s širino 90cm in dolžino 200cm.
  Priložena so navodila in račun z garancijo. Negovalno posteljo je možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil.

  Električna negovalna postelja s vključenim pripomočkom za obračanje in dvigovanje - vogalnim trapezom s trikotnikom na zanki. Možno ga je namestiti v konzolo ob levi ali v konzolo ob desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika pa je nastavljiva po dolžini.
  Na vsaki strani sta ob ležišču nameščeni dve dvodelni neprekinjeni varnostni premični ograji z zaklepom, ki varujeta pred padcem iz postelje. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa in prevlečeni s furnirjem v barvnem dekorju bukve.
  Negovalna postelja je postavljena na štirih robustnih in vrtljivih "Tente" kolesih, premera 100mm. Vsako kolo se vrti v krogu 360° okoli svoje osi, kar omogoča enostavno premikanje postelje. Za preprečitev premika in fiksno pozicijo postelje v prostoru, ima vsako kolo vgrajeno nožno zavoro.

  Za električne nastavitve negovalne postelja Allura skrbijo skupno štirje sinhronizirani, ter mirno in tiho delujoči nizkonapetostni elektromotorji nemškega proizvajalca Linak s centralno nadzorno enoto. Elektromotorji Linak se v svetovnem merilu uvrščajo v sam vrh kakovosti tovrstnih izdelkov.
  Dva motorja, ki sta posamično nameščena v posteljnih stranicah s kolesi, poskrbita za dvig in spust ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 30cm in se poviša na 80cm.

  Več na 040/98-88-78
 • 650,00 €
Lahek invalidski voziček Sunrise + dod.zav&blazina
 • Lahek invalidski voziček Sunrise + dod.zav&blazina
 • Odlično ohranjen, nadstandarden, ter lahek (17,5kg) invalidski voziček. Konstrukcija je izdelana iz kvalitetnega aluminija in postavljena na dvojnem nosilnem križu - za več čvrstosti in stabilnosti pri uporabi. Invalidski voziček priznanega ameriškega proizvajalca Sunrise Medical, model "Breezy BasiX²".
  Dodatno je opremljen z dodatnima zavorama za spremljevalca, s sistemom koleščka ki služi proti prevrnitvi na hrbet, ter z naslonoma rok z nastavljivo višino. Priložena je tudi udobna sedežna blazina z mehkim polnilom iz pene, s prevleko v črni barvi.
  Invalidski voziček s konstrukcijo svetlo sive barve, v kombinaciji z udobno podloženim sedežem širine 42,5cm v črni barvi.
  Voziček je enostavno in hitro zložljiv, ter takšen primeren za transport ali optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 10. fotografiji tega oglasa).

  Kratek opis:
  • invalidski voziček s sistemom natične osi za hitro demontažo obeh zadnjih koles s pogonskim obročem,
  • s sistemom koleščka proti prevrnitvi kateri je nameščen ob zadnjem desnem pogonskem kolesu,
  • z dvema osnovnima in z dvema dodatnima zavorama na krmilnih ročajih za spremljevalca s funkcijo parkirne zavore,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta izdelana protizdrsno,
  • konstrukcija vozička postavljena na dvojnem nosilnem križu - za več stabilnosti pri uporabi,
  • pnevmatike vseh štirih koles so izdelane iz kvalitetne polne gume odporne proti predrtju,
  • dodatno ojačane vilice prednjih koles s posodobljenimi nosilci za več stabilnosti,
  • nosilca prednjih koles z možnostjo nastavitve naklona od 0,3° do 6°,
  • kolesa z možnostjo nastavitve medosne razdalje,
  • nastavljiva višina hrbtnega naslona v treh stopnjah od 41cm do 46cm, skupaj z višino krmilnih ročajev za spremljevalca,
  • nastavljiva globina sedeža od 41cm do 46cm globine,
  • nastavljiva višina sedeža od 42,5cm do 51cm višine,
  • sedež in hrbtni naslon sta podložena s penastim vložkom za več udobja.

  Več na 040/988-878
 • 150,00 €
Visoka modularna rolator hodulja, s košaro
 • Visoka modularna rolator hodulja, s košaro
 • Lepo ohranjena, zložljiva, lahka (12kg) in posebna visoka dvofunkcijska štiri kolesna rolator hodulja - sprehajalnik, z mehko oblazinjenima in nastavljivima podpornikoma za podlaket, ter s centralnim zavornim sistemom. Rolator priznanega norveškega proizvajalca Topro, model "Atlas".
  Nudi možnost dvodelne prilagoditve na spreminjajoče se potrebe svojega uporabnika. Lahko se namreč uporablja kot visok artritis rolator s podpornikoma za podlaket, po odstranitvi poviševalnega modula in premestitvi krmilnih ročajev pa se spremeni v standarden rolator s prostornim sedežem. Njegov okvir je izdelan iz lahke nerjaveče konstrukcije - cevni aluminijast okvir s poliestrsko prevleko v svetlo modri barvi.

  Visok rolator je posebno zasnovan za uporabnike, ki se morajo spopadati z dodatno zapletenostjo pri hoji, zaradi pojava revmatizma, artritisa ali okrevanja po kapi. Je posebna hodulja, ki svojemu uporabniku omogoča, da se lahko z rokami preko podpornikov za podlaket opre s svojo težo, ter oprime krmilnih ročajev. Čvrsta konstrukcija okvirja poskrbi za visoko stabilnost pri uporabi in varnost pred prevrnitvijo. Njena oblika z različnimi možnostmi nastavitev podpornikov za podlaket pa vzpodbuja pravilno držo, ter optimalno ravnovesje uporabnikovega telesa med hojo.

  Nad svojo nosilno konstrukcijo ima nameščena dva edinstvena, prostorna in zelo udobno oblazinjena podpornika za podlaket, ki sta skupaj s krmilnima ročajema brezstopenjsko nastavljiva po višini od 100 do 120cm od nivoja tal. Za pritrditev na točno določeno višino, se s posamičnima vijakoma čvrsto privijeta. Vijaka se nahajata pod vsakim nosilnim drogom.
  Oba krmilna ročaja pa sta brezstopenjsko nastavljiva še po dolžini in imata možnost nastavitve od 15 do 35cm odmika vsakega ročaja od oblazinjene podpore za podlaket. Hodulja svojemu uporabniku omogoča, da se s svojima rokama na mehko oblazinjeni podpori za podlaket opre s težo telesa, ter se oprime krmilnih ročajev.

  Več na 040/98-88-78
  (možna dostava)
 • 160,00 €
Dvojno zložljiv rolator hodulja LR-X, naslon,torba
 • Dvojno zložljiv rolator hodulja LR-X, naslon,torba
 • Lepo ohranjen, zelo dobro zložljiv, lahek (8,4kg) in kakovosten pripomoček za hojo nemškega proizvajalca Trendmobil, model "LR-X" z mehkim naslonom za hrbet. Okvir njegove nosilne konstrukcije je sodobnega dizajna in je izdelan iz čvrste zlitine lahkega aluminija v svetlo sivi barvi, v kombinaciji s segmenti iz trpežne plastike v črni barvi.
  Trendmobil LR-X je potovalni rolator z moderno oblikovanim stilom dvojno zložljivega alu okvirja (prikazano na zadnji 10. fotografiji tega oglasa).

  S svojimi uporabnimi nastavitvami za optimalen izkoristek združuje funkcije s pametno zasnovo in prihaja iz napredne generacije rolatorjev. Je izvrstno vodljiv, okreten in stabilen pripomoček za oporo pri hoji starejšim ljudem in vsem ostalim, ki jim ta predstavlja breme. Namen rolatorja je izboljšati sposobnost hoje uporabniku z omejeno gibalno zmožnostjo in s tem povečati njegovo mobilnost. Ni priporočljiv ljudem z motnjami ravnotežja. Primeren pa je za uporabo tako v notranjih bivalnih prostorih kot tudi na zunanjih površinah.

  Rolator je postavljen na štiri kolesa. Sprednji kolesi sta večji, zadnji pa nekoliko manjši. Izdelana so iz kakovostne poliuretanske gume brez zračnice, ki so odporna proti predrtju in ne puščajo sledi na talnih oblogah. Prednji kolesi se zavrtita okoli svoje osi v polnem 360° krogu, zadnji dve kolesi sta s fiksno pozicijo v ravnem položaju. Za brezhibno in gladko vrtenje koles brez odpora pa poskrbijo visokokakovostni in natančni ABEC-7 ležaji.

  Prostor med krmilnima ročajema na prednji strani sedeža povezuje zavit, mehko oblazinjen hrbtni naslon, ki služi kot opora hrbta medtem, ko uporabnik rolatorja sedi in počiva na njegovem sedežu.
  Na krmilnih ročajih ima rolator nameščeni dve zavori z zaokroženim koncem. Zavorna kabla sta nemoteče speljana tesno ob okvirju rolatorja in tako ohranjata elegantno obliko pripomočka, sočasno pa uporabnika ne ovirata pri njegovi uporabi.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 65,00 €
 Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Dr Hulda Klark je naucna interesovanja posvetila biofizici i fizologiji celija.
  Proucavala je parazite, bakterije, viruse, gljivice, teske metale, rastvarace i
  radioaktivnost, i kako celije reaguju na ove patogene.Pokazalo se da ciscenje
  organizma pomocu niskofrekventnih struja i biljnih preparata velikom brzinim
  eleminise glavne uzrocnike bolesti.Tako je nastao njen Zapper aparat koji odredjenom
  frekvencijom i naponom izlaznog signala eliminise nepozeljne patogene u telu.

  Zaper Plus sadrzi 4 frekvencije:
  -30KHz radi kao ZaperClasic unistava oko 100 parazita.
  -Frekvenciju za eliminaciju metilja jedan od najgorih uzrocnika mnogih bolesti.
  -1000 Hz otklanja sitne uljeze.
  -15Hz za unistavanje parazita jer niska ucestanost najbolje prodire na mesto gde
  se stavljaju elektrode.


  link: http://zaperplus.srebrnavoda.biz/ZaperPlus.html

  email: pesica1@gmail.com
Invalidski voziček Dietz - Caneo B + dodat. zavore
 • Invalidski voziček Dietz - Caneo B + dodat. zavore
 • Odlično ohranjen, nadstandarden invalidski voziček priznanega nemškega proizvajalca Dietz, model "Caneo B". S čvrsto jekleno konstrukcijo v temno sivi barvi, v kombinaciji z visoko kakovostnim in udobno podloženim sedežem širine 39cm v črni barvi.

  Kratek opis:
  • invalidski voziček s sitemom natične osi za hitro demontažo obeh zadnjih pogonskih koles,
  • z dodatnima zavorama s funkcijo parkirne zavore, na ročajih za spremljevalca,
  • krmilna ročaja za spremljevalca proti zdrsno teksturirana,
  • z nastavljivim proti prekucnim koleščkom, ki je nameščen ob zadnjem levem pogonskem kolesu,
  • vse pnevmatike izdelane iz polne gume brez zračnice,
  • mehko podložen sedež in hrbtni naslon za več udobja med sedenjem,
  • celoten sedež izdelan iz kakovostnega materiala, ki diha in je ognjevarno zaščiten,
  • naslona rok dvižna in odmična nazaj, za olajšan dostop in transfer iz bočne strani vozička,
  • naslona nog sta opremljena z vijakom za hitro večstopenjsko spremembo dolžine nožnikov,
  • naslona nog odmična navzven in navznoter pod sedež, za neoviran dostop iz prednje strani vozička,
  • oba naslona nog sta opremljena s protidrsnim trakom,
  • nožnika z večstopenjsko nastavljivo višino,
  • nameščenih več varnostnih odsevnih elementov (kresničk) za večjo vidnost v mraku.

  Invalidski voziček Caneo B ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika. Dodatni dve zavori nameščeni na krmilnih ročajih za spremljevalca, s funkcijo parkirne zavore (blokada koles), kar pride v poštev predvsem pri lažjem in bolj sigurnem premagovanju klančin in strmin. Vse štiri pnevmatike vozička so izdelana iz polne gume (brez zračnice), z odličnim profilom. Zadnji pogonski kolesi na lahkih 24" aluminijastih platiščih, ob pritisku na osno tipko v sredini kolesa sta enostavno in hitro snemljivi iz vozička. Nosilca zadnjih koles sta v 2 stopnjah in v sklopu 3cm nastavljiva po višini.

  Več informacij na 040/988-878
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 145,00 €
Invalidski voziček Pyro Light, z dod. zavorama
 • Invalidski voziček Pyro Light, z dod. zavorama
 • Odlično ohranjen, lahek, napreden, nadstandarden in moderen invalidski voziček nemškega proizvajalca Bischoff & Bischoff, model "Pyro Light". S konstrukcijo kovinsko srebrne barve, v kombinaciji z udobno podloženim sedežem širine 39cm v črni barvi.
  Kratek opis:
  • invalidski voziček s sitemom natične osi za hitro demontažo obeh zadnjih pogonskih koles,
  • z dodatnima zavorama s funkcijo parkirne zavore na ročajih za spremljevalca,
  • z nastavljivim proti prekucnim koleščkom, ki je nameščen ob zadnjem levem pogonskem kolesu,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta masivna in ergonomsko izdelana,
  • nastavljiva višina krmilnih ročajev za spremljevalca od 91 do 96cm višine, skupaj z višino hrbtnega naslona (40-44cm),
  • pnevmatike vseh štirih koles so izdelane proti predrtju - iz polne gume brez zračnice,
  • konstrukcija vozička izdelana iz kombinacije čvrstega jelka in visoko kakovostnega aluminija,
  • kolesa z možnostjo nastavitve dolžine medosne razdalje,
  • sedež z nastavljivo višino od 42 do 54cm višine, nastavljivim naklonom in nastavljivo globino sedišča (42-44cm),
  • sedež in hrbtni naslon sta podložena s penastim vložkom za več udobja med dolgotrajnejšim sedenjem,
  • pod prevleko na zadnji strani hrbtnega naslona se nahaja 6 velcro pasov za nastavitev trdote,
  • celoten sedež izdelan iz kakovostnega materiala, ki diha in je ognjevarno zaščiten,
  • velcro zavihek proti prepihu uporabnikovega hrbtišča,
  • večfunkcijska naslona rok sta dvižna in odmična nazaj, za olajšan dostop in transfer iz bočne strani vozička,
  • naslona rok s 7-stopenjsko nastavljivo višino in z možnostjo pregiba, oziroma podaljšanja naslonov,
  • naslona nog sta opremljena s protidrsnim trakom,
  • naslona nog odmična navzven in navznoter pod sedež, za neoviran dostop iz prednje strani vozička,
  • nožnika z večstopenjsko nastavljivo višino in s 5-stopenjskim nastavljivim naklonom od 0° do 32°,

  Več informacij na 040/988-878
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 160,00 €
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
  Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
Vrtljiv sedež za kopalno kad, z odstran. nasloni
 • Vrtljiv sedež za kopalno kad, z odstran. nasloni
 • Odlično ohranjen vrtljiv stol za kopalno kad, z odstranljivimi nasloni rok in hrbta. Priznanega nemškega proizvajalca Russka.
  Vrtljiv sedež svojemu uporabniku za izvajanje njegove osebne higijene olajšuje uporabo kopalne kadi in predvsem varnejše prestopanje v kad in obratno. Priporočen je za uporabo vsem starejšim ljudem, ter osebam z omejeno gibalno zmožnostjo.

  Konstrukcija nosilne konzole je izdelana iz čvrstega aluminija s praškastim premazom v beli barvi, prevlečenega s proti korozijskim slojem, ki je odporen tudi proti vodnemu kamnu.
  Površina ergonomsko oblikovanega sedišča je izdelana iz visoko kakovostne protizdrsno teksturirane trpežne plastike. Na prednji strani s higiensko odprtino v obliki črke U, za olajšano izvajanje intimne nege. Na sedišču se nahajajo manjše luknje, ki služijo za odtekanje vode iz sedežne površine.

  Na obeh straneh sedeža sta nameščena čvrsto izdelana naslona za roke, ki sta v celoti povezana na dno konzole nosilne konstrukcije sedeža in sta po potrebi tudi posamično odstranljiva iz sedeža. Tudi hrbtni naslon se lahko odstrani iz sedeža.
  Na spodnji strani pod sedežem se na desni strani na dosegu roke nahaja ročica. Ročica ob uporabnikovem dvigu sproži varnostno sklopko, katera omogoči sedežu vrtenje v levo ali desno stran. Ob potegu ročice se sedež lahko zavrti v štirih korakih po 90° in v celotnem polnem 360° krogu okoli svoje osi.

  Štiri nosilne cevi s protizdrsnimi natiki se namestijo na vrh robov kadi in tako zagotovijo stabilnost, ter varnost pri uporabi. Za maksimalno čvrsto pozicijo sedeža na kad, ima ta pod svojim sediščem nameščena še dva dodatna vijaka z belim zaščitnim pokrovom, katera se odvije vse do stika z notranjo steno kadi in tako maksimalno pritrdi na kad.

  Vrtljiv stol se zaradi možnosti 2-stopenjske nastavitve širine nosilnih cevi prilega na večino pravokotnih kopalnih kadi standardnih dimenzij od 47 do 60cm širine.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 50,00 €
Električna negovalna postelja s trapezom - Dali
 • Električna negovalna postelja s trapezom - Dali
 • Lepo ohranjena električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Priznanega nemškega proizvajalca Burmeier, model "Dali". Ležišče je izdelano štiridelno z latofleks vzmetenjem, ki je primerno za vložek s širino 90cm in dolžino 200cm.
  Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila, račun z garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za morebitno kasnejšo optimalno hrambo.

  Električna negovalna postelja s serijsko vključenim pripomočkom za dvigovanje - vogalnim trapezom s trikotnikom na zanki. Možno ga je namestiti v konzolo ob levi ali ob desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika pa je nastavljiva po dolžini.
  Na vsaki strani sta ob ležišču nameščeni dve dvodelni neprekinjeni varnostni premični ograji z zaklepom, ki varujeta pred padcem iz postelje.
  Negovalna postelja je postavljena na štirih robustnih in vrtljivih kolesih, premera 100mm. Vsa kolesa se vrtijo v polnem krogu okoli svoje osi, kar omogoča enostavno premikanje postelje. Za preprečitev premika in fiksno pozicijo v prostoru, imajo vsa štiri kolesa vgrajeno nožno zavoro.
  Predvidena je za uporabo v bolnišnicah, negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Prednost negovalne postelje je električna regulacija in nastavitev postelje po željah in po potrebi njenega uporabnika. Z električno regulacijo se uravnava višina ležišča, ter naklon vzglavja, prav tako tudi naklon kolenskega pregiba na vznožju postelje.
  Električne nastavitve in regulacije podpirajo štirje sinhronizirani, mirno in tiho delujoči visoko kvalitetni elektromotorji nemške proizvodnje Linak, s centralno nadzorno enoto. Elektromotorji Linak se v svetovnem merilu uvrščajo v sam vrh kakovosti tovrstnih izdelkov.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 450,00 €
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
  Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
  Tel. +381 64 29 67 008
 Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Dr Hulda Klark je naucna interesovanja posvetila biofizici i fizologiji celija.
  Proucavala je parazite, bakterije, viruse, gljivice, teske metale, rastvarace i
  radioaktivnost, i kako celije reaguju na ove patogene.Pokazalo se da ciscenje
  organizma pomocu niskofrekventnih struja i biljnih preparata velikom brzinim
  eleminise glavne uzrocnike bolesti.Tako je nastao njen Zapper aparat koji odredjenom
  frekvencijom i naponom izlaznog signala eliminise nepozeljne patogene u telu.

  Zaper Plus sadrzi 4 frekvencije:
  -30KHz radi kao ZaperClasic unistava oko 100 parazita.
  -Frekvenciju za eliminaciju metilja jedan od najgorih uzrocnika mnogih bolesti.
  -1000 Hz otklanja sitne uljeze.
  -15Hz za unistavanje parazita jer niska ucestanost najbolje prodire na mesto gde
  se stavljaju elektrode.


  link: http://zaperplus.srebrnavoda.biz/ZaperPlus.html

  email: pesica1@gmail.com
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Sa ovim uređajem možete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uređaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na našem tržištu. Ideja je da 1l vode košta oko 1 EUR za razliku od nabavne cene koja je oko 8 EUR za 0.5l (deset puta jeftinije) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu katedre za analitičku hemiju.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
  Tel. +381 64 29 67 008
  Za vise informacije pogledajte nas web sajt: www.srebrnavoda.biz
Električna negovalna postelja, s trapezom - Lippe4
 • Električna negovalna postelja, s trapezom - Lippe4
 • Odlično ohranjena električna negovalna bolniška postelja - električno dvižno letveno posteljno dno, s priloženim trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja nemškega proizvajalca Burmeier, model "Lippe 4". Z latofleks ležiščem, ki je primerno za vložek s širino 90cm in dolžino 190cm. Ležišče je pritrjeno na izredno čvrstem podnožju, s stabilnim križnim mehanizmom dvigovanja in spuščanja ležišča.
  Priložena so navodila in račun z garancijo. Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil.

  Kompakten dvižni električni negovalni posteljni vložek Lippe 4, je bil razvit za nego na domu in izpolnjuje vse zahteve sodobne negovalne postelje. S svojo izredno stabilno križno dvižno konstrukcijo, katera se vstavi v obstoječ okvir domače postelje - okolica domačega ambienta ostane nespremenjena. Postelja je primerna tudi, kadar v prostoru ni dovolj prostora za običajno bolniško posteljo na kolesih.

  Električna negovalna postelja s serijsko vključenim pripomočkom za dvigovanje - vogalnim trapezom s trikotnikom na zanki. Možno ga je namestiti v konzolo ob levi ali ob desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika pa je nastavljiva po dolžini.
  Postelja ima na svojem podnožju nameščene štiri noge z izravnalnimi vijaki za nastavitev optimalno ravne površine ležišča. Za dodatno čvrsto pozicijo električnega vložka vstavljenega v posteljnem okvirju, so v spodnjem delu konstrukcije dodatno nameščeni štirje izvlečni drogovi, katere se lahko pritrdi v samo notranjost okvirja postelje. Brez souporabe posteljnega okvirja pa se lahko postavi v prostor tudi kot samostojna prosto stoječa postelja.
  Podnožje se lahko preko izravnalnih vijakov tudi poviša nad 10cm od nivoja tal tako, da dopušča souporabo sobnega dvigala za prenos oseb.

  Več informacij na 040/98-88-78
 • 400,00 €
Rolator hodulja + košara, pladenj, držalo palice
 • Rolator hodulja + košara, pladenj, držalo palice
 • Zložljiv rolator svetovno renomiranega proizvajalca Drive, model "Cristallo". Je odlično ohranjen pripomoček za oporo pri hoji starejšim ljudem in vsem ostalim, ki jim ta predstavlja breme. Namen rolatorja je izboljšati sposobnost hoje uporabniku z omejeno gibalno zmožnostjo in s tem povečati njegovo mobilnost. Ni priporočljiv ljudem z motnjami ravnotežja. Primeren pa je za uporabo tako v notranjih bivalnih prostorih kot tudi na zunanjih površinah.

  Konstrukcija rolatorja v srebrni barvi je postavljena na štiri kolesa (200x50mm) katerih pnevmatike so izdelane iz kakovostnega poliuretana brez zračnice, ki so odporna proti predrtju in ne puščajo sledi na talnih oblogah. Prednji kolesi se zavrtita okoli svoje osi v polnem 360° krogu, zadnji dve kolesi sta s fiksno pozicijo v ravnem položaju.
  Na krmilnih ročajih ima rolator nameščeni dve zavori z zaokroženim koncem. Kadar se zavorni ročici potisneta navzdol se sproži funkcija parkirne zavore, oziroma blokada obeh zadnjih koles. Višina ročajev je s pomočjo hitro sprostitvenega vijaka brezstopenjsko nastavljiva od 78 do 100cm višine od nivoja tal. Na zavornih kablih pa se nahaja kromiran šesterokotni nastavek, s katerim se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev.

  Rolator ima nameščena torej dva po višini nastavljiva in anatomsko oblikovana krmilna ročaja. Anatomski ročaj pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne teže, ter pri razbremenitvi točk pritiska na dlan in na komolec. Izboljša stabilnost in daje več ravnotežja pri hoji. Ročaj nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega na vsako dlan.

  Na rolatorju se med obema ročajema nahaja črn prostor za sedenje in počitek, na višini 60cm od nivoja tal. Na vrh sedeža je možno pritrditi prozoren servirni pladenj, ki je priložen. Pod sedežem je obešena snemljiva košara z ročajem v svetlo sivi barvi.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 45,00 €
Počivalni stol na kolesih - Vermeiren Altitude
 • Počivalni stol na kolesih - Vermeiren Altitude
 • Vrhunski stol s kolesi za nego in počitek. Stol priznanega belgijskega proizvajalca rehabilitacijske opreme Vermeiren, model »Altitude«.
  Je izredno funkcionalen in odlično ohranjen pripomoček za nego. S svojim školjkasto oblikovanim in po naklonu, ter po višini nastavljivim sedežem širine 42cm pa poskrbi za udobno uporabo. Celoten sedež je mehko oblazinjen z jedrom iz pene debeline 10cm, katero je oblečeno v posebno udoben Dartex material, ki je zračen, trpežen in prijeten, ter topel na dotik.
  Počivalnikov sedež svojemu uporabniku namreč nudi precejšnje število funkcij za optimalno prilagajanje. Nastavljiv je na posameznikove individualne potrebe. Sedež je pritrjen na nosilno konstrukcijo katera je narejena iz čvrstega jekla prevlečenega s prašno lakiranim zaščitnim slojem v sivi barvi. Nosilna konstrukcija s sedežem je postavljena na petih kolesih, ki omogočajo enostavne, ter varne premike po prostoru. Od teh imata dve kolesi posamično nožno zavoro.

  Večnamenski negovalni stol Altitude je udoben počivalnik na kolesih, ki se uporablja tudi kot negovalni stol. Zaradi njegovega nabora funkcij nastavitev omogoča razkošno in dolgotrajno sedenje ali ležanje. Prav zato je negovalni počivalnik zelo primeren kadar je za izvajanje nege v souporabi tudi električna negovalna postelja, uporabnik postelje pa ne želi nenehno ležati na njej.
  Počivalnik Altitude torej omogoča izvrstno dnevno alternativo negovalne postelje. Temu posledično pa svojemu uporabniku pripomore k bolj dinamičnemu, aktivnemu, ter kvalitetnejšemu preživljanju njegovega vsakdana. Namreč uporablja se tudi za prevoz med bivalnimi prostori, ali za prevoz in počitek na svežem zraku domače terase.

  Altitude je počivalnik z nastavljivim vzglavnikom in s 3-stopenjsko nastavljivo višino sedeža. Sedež odlikuje funkcija nagiba v ležeč položaj do 36° naklona, kot tudi funkcija za pomoč pri vstajanju iz sedeža s 4° naklonom naprej.

  Več informacij na 040/988-878
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 180,00 €
Polifunkcionalni negovalni voziček, Dietz SerenaII
 • Polifunkcionalni negovalni voziček, Dietz SerenaII
 • Izredno funkcionalen in odlično ohranjen večnamenski invalidski voziček kateri je bil posebej razvit kot pripomoček za izvajanje vsakodnevne nege in tudi za uporabo kot počivalni invalidski voziček. Zaradi nadpovprečno širokega nabora možnosti njegovih nastavitvenih funkcij ponuja visoko stopnjo prijaznosti do svojega uporabnika kot tudi do njegovih spreminjajočih se individualnih potreb, hkrati pa ustreza visokim zahtevam negovalnega osebja. Izdelek nemškega porekla, priznanega proizvajalca rehabilitacijske opreme Dietz, model »Serena II«.

  Polifunkcionalni počivalni invalidski voziček Serena II je v prvi vrsti udoben multifunkcijski negovalni voziček nastavljiv za vse dele telesa, ki pa se lahko uporablja še kot počivalnik za dolgotrajno sedenje ali ležanje. Prav zato je primeren za uporabo tudi kadar je v sočasni uporabi električna negovalna postelja, uporabnik postelje pa ne želi nenehno ležati na njej.

  Invalidski voziček Dietz Serena II z odličnim mehko oblazinjenim sedežem, s polnilom iz udobne pene debeline 10cm, katera je oblečena v posebne prevleke izdelane iz Dartex materiala, ki je zračen, trpežen in prijeten na dotik. Enako kot sedež sta mehko oblazinjeni obe bočni stranici z nasloni za roke in naslon za glavo. Prevleke vseh naštetih so snemljive na zadrgo in pralne.

  Celoten sedež vozička je anatomsko oblikovan in se poleg nagibov za individualno nastavitev na potrebe posameznega uporabnika lahko nastavlja po globini kot tudi po širini. Širina sedeža je nastavljiva od 38cm do 45cm. Globina sedeža pa je nastavljiva od 41 do 50,5cm globine.
  Nagib sedežne površine je brezstopenjsko nastavljiv od -8° do +30° naklona. Nagib hrbtnega naslona je nastavljiv od -9° do +30°.
  Z naklonom sedežne površine na -8° in naklonom hrbtnega naslona na -9° se sedežna površina skupaj s hrbtnim naslonom pomakneta naprej toliko, da svojemu uporabniku olajšata usedanje na sedež in vstajanje iz sprednje strani sedeža vozička.

  Več na 040/98-88-78
  (možna dostava)
 • 300,00 €
ZaperPlus i Zapikator
 • ZaperPlus i Zapikator
 • Zapikator je elektromedicinski uredjaj napravljen po protokolu Dr Hulda Klark koji postaje nezamenjiv za nase domacinstvo u funkciji prevencije zdravlja!
  Zapikator za hranu otklanja sitne uljeze kao što su jaja parazita , bakterije i rastvarače iz naše hrane dajući joj severnu polarizaciju i na taj način cini je svežijom i manje alergicnom.
  Na Zapikator ploci mozete stavljati sve namirnice koje koristite u ishrani, biljnog ili zivotinjskog porekla, kao i vodu za pice.
  Pored Zapikator-a za hranu ovaj uredjaj moze da radi i kao ZapperPlus aparat koji odredjenom frekvencijom i naponom izlaznog signala eliminise nepozeljne patogene organizme u telu .
  Detaljniej o svemu ovome potrazite na web-u: http://zaperplus.srebrnavoda.biz
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
Lahek rolator hodulja - Vital, s torbo
 • Lahek rolator hodulja - Vital, s torbo
 • Odlično ohranjen, visoko kakovosten, zelo lahek (6,8kg), ter eleganten pripomoček za hojo nemškega proizvajalca Russka, model "Vital Classic 62". Z višino sedeža 62cm od nivoja tal.
  Okvir njegove nosilne konstrukcije je sodobnega dizajna in je izdelan iz čvrste zlitine lahkega aluminija v svetlo modri barvi, v kombinaciji s segmenti iz trpežne plastike v črni barvi.

  Russka Vital Classic z moderno oblikovanim stilom alu okvirja, ter z uporabnimi nastavitvami za optimalno uporabo rolatorja združuje nove funkcije s pametno zasnovo in prihaja iz napredne generacije rolatorjev. Je izvrstno vodljiv, okreten in hkrati nadvse stabilen pripomoček za oporo pri hoji starejšim ljudem in vsem ostalim, ki jim ta predstavlja breme. Namen rolatorja je izboljšati sposobnost hoje uporabniku z omejeno gibalno zmožnostjo in s tem povečati njegovo mobilnost. Ni priporočljiv ljudem z motnjami ravnotežja. Primeren pa je za uporabo tako v notranjih bivalnih prostorih kot tudi na zunanjih površinah.

  Rolator je postavljen na štiri velika (202 x 35mm) kolesa katera so izdelana iz visokokakovostne termoplastične TPR gume, ki je še odpornejša na deformacije, kot so kolesa standardnih rolatorjev izdelana iz PU poliuretanske gume. Prednji kolesi se zavrtita okoli svoje osi v polnem 360° krogu, zadnji dve kolesi sta s fiksno pozicijo v ravnem položaju. Za brezhibno in gladko vrtenje koles brez odpora pa poskrbijo visokokakovostni in natančni ABEC-7 ležaji.

  Na krmilnih ročajih ima rolator nameščeni dve zavori z zaokroženim koncem. Zavorna kabla sta nemoteče speljana tesno ob okvirju rolatorja in tako ohranjata elegantno obliko pripomočka, sočasno pa uporabnika ne ovirata pri njegovi uporabi. Kadar se zavorni ročici potisneta navzdol se sproži funkcija parkirne zavore, oziroma blokada zadnjih koles. Pri vsaki zavori se nahaja kromiran šesterokotni regulacijski nastavek, za nastavitev prijema zavor.

  Več na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 70,00 €
NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
 • NOVA električna negovalna postelja, s trapezom
 • Nova, kakovostna električna bolniška postelja s priloženim trapezom in trikotnikom za dvig. S standardno dimenzijo kvalitetnega štiridelnega latofleks ležišča 200x90cm. Zaradi svoje enostavnosti in estetskega videza, je postelja primerna za širšo uporabo pri izvajanju nege. Odlikuje jo čvrsta in trpežna izdelava, kar omogoča njeno dolgotrajno uporabnost.
  Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov in nekaterih že vnaprej sestavljenih komponent možno enostavno sestaviti in prav tako tudi hitro razstaviti, brez kakršnekoli uporabe orodja. Priložena so navodila, račun garancija, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za morebitno kasnejšo optimalno hrambo (prikazano na zadnji fotografiji tega oglasa).

  Električna negovalna postelja s serijsko vključenim pripomočkom za dvigovanje - vogalnim trapezom s trikotnikom na zanki. Možno ga je namestiti v konzolo ob levi ali ob desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika pa je nastavljiva po dolžini.
  Na vsaki strani sta ob ležišču nameščeni dve dvodelni neprekinjeni varnostni premični ograji z zaklepom, ki varujeta pred padcem iz postelje. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa in prevlečeni s furnirjem v barvnem dekorju bukve. Vsak konec ograje je zaključen s plastičnim pokrovom. Plastični pokrov preprečuje tveganje za poškodbe. Hkrati pa omogoča lahkotno in gladko drsenje ograj po vodilih navzgor, vse do zaklepa ter v obratni smeri navzdol, vse do celotnega spusta ograje.
  Višina prostora, ki preostane pod spuščenima ograjama znaša 22 cm. Zato pod posteljo ostane na voljo še vedno dovolj prostora za primer kadar je v istočasni uporabi sobno dvigalo.

  Negovalna postelja je postavljena na štirih robustnih in vrtljivih kolesih, premera 100 mm. Vsako kolo se vrti v krogu 360° okoli svoje osi, kar omogoča enostavno premikanje postelje. Za preprečitev premika in fiksno pozicijo postelje v prostoru, ima vsako kolo vgrajeno nožno zavoro.

  Več informacij na 040/988-878
  (možna dostava)
 • 700,00 €
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo