Zdravje in osebna nega

Lahka otroška rolator hodulja, s samodejno zavoro
 • Lahka otroška rolator hodulja, s samodejno zavoro
 • Odlično ohranjen rolator hodulja za otroke, nemškega proizvajalca. Izdelan iz trpežne a izredno lahke aluminij konstrukcije.
  Kot opora, zasnovan posebej za otroke, ki nimajo vzdržljivosti samostojno stati ali hoditi dlje časa. Dimenzijsko narejena z večjim manevrskim prostorom v notranjosti tako, da konstrukcija ne ovira med hojo, četudi ima uporabnik nameščene opornice za noge.

  Otroška hodulja ima nameščena dva krmilna ročaja, ki sta oblečena v rdečo proti zdrsno teksturirano gumo. Štiri vrtljiva polna kolesa izdelana iz trpežne plastike v črni barvi.
  Vsa štiri kolesa rolatorja se ne obračajo v levo in desno smer, ampak so fiksno pozicionirana v ravni poziciji. Zadnji kolesi rolatorja sta nekoliko manjši od prednjih in imata integrirano samodejno zobato zavorno zaporo, ki dovoljuje zgolj enosmerno hojo naprej, vzporedno premikom telesne teže naprej. Zobata zapora, ki služi proti vzvratnim vrtenjem koles pa hkrati tudi preprečuje padec nazaj na hrbet.

  Zasnovan tako, da se za hojo porablja čim manj energije, izboljšuje pravilno telesno držo in potencial možnosti za hojo. Pomaga izboljšati kadenco, hitrost, porabo energije in dolžino koraka. Olajšuje posturalno poravnavo, ravnovesje in komponento hoje.

  Zaradi nenehne rasti malčkov, je višina rolatorja s krmilnima ročajema v 8 stopnjah nastavljiva od 45cm višine nad podom vse do 63cm višine, s korakom po 2,5cm. Nastavljanje višine je enostavno preko vsakega nosilca posameznega kolesa rolatorja.

  Okvir je močan in stabilen, narejen iz kvalitetnih aluminijastih cevi. Nameščena dva varnostna zatiča, ki preprečujeta samodejno zložitev rolatorja. Drugače pa je rolator ob pritisku obeh varnostnih zatičev hitro in enostavno zložljiv za lažji transport, ali hrambo ob neuporabi.

  Več informacij na 040/988-878
  (po dogovoru možnost dostave)

  Ostale podrobnosti:
  - višina ročajev (nastavljiva)= od 45 - 63cm
  - razdalja med ročajema= 37cm
  - skupna širina rolatorja= 57cm
  - skupna dolžina= 67cm
 • 70,00 €
Lahek rolator hodulja + naslon, držalompalice
 • Lahek rolator hodulja + naslon, držalompalice
 • Kakovosten, lahek (6,6kg) in moderen rolator. S čvrsto aluminijasto konstrukcijo v kovinsko srebrni barvi in z mehko oblazinjenim naslonom za hrbet. Nemškega proizvajalca Drive Medical, model "Gigo". Je odlično ohranjen pripomoček za oporo pri hoji starejšim ljudem in vsem ostalim, ki jim ta predstavlja večje breme. Namenjen za zunanje in notranje prostore.

  Konstrukcija rolatorja je postavljena na štiri velika (190x35mm) neprebojna kolesa izdelana iz polne gume. Prednji dve kolesi sta okoli svoje osi vrtljivi v polnem 360° krogu, zadnji dve kolesi sta postavljeni v fiksni ravni poziciji.
  Rolator ima nameščena dva po višini nastavljiva (od 83 do 93,5cm) anatomsko oblikovana krmilna ročaja. Anatomski ročaj pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne teže, ter pri razbremenitvi točk pritiska na dlan in komolec. Ročaj nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega v dlan. Izboljša stabilnost in daje več ravnotežja pri hoji.

  Na krmilnih ročajih ima rolator nameščeni dve zavori, s funkcijo parkirne zavore (blokada koles). Na zavornih kablih, ki so optimalno nemoteče speljani ob konstrukciji se nahaja kromiran šestero kotni nastavek, s katerim se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev.
  Prostor med krmilnima ročajema na prednji strani sedeža povezuje zaobljen, mehko oblazinjen naslon hrbta, ki je tudi snemljiv. Oblazinjena zaobljena prečka služi kot opora hrbta medtem, ko uporabnik rolatorja sedi in počiva na njegovem sedežu.

  Na rolatorju se med obema krmilnima ročajema nahaja velik, proti drsno teksturiran črn prostor za sedenje in počitek. Pri desnem krmilnem ročaju je nameščeno držalo z odložiščem za berglo ali sprehajalno palico. Na zadnji strani sedeža je integriran ročaj za lažje prenašanje, ko je ta v zloženem stanju. V ročaju pa se nahaja rdeč varnostni zatič, ki preprečuje samodejno zložitev rolatorja.

  Več informacij na 040/988-878
  (po dogovoru možnost dostave)
 • 70,00 €
Trikolesni rolator hodulja
 • Trikolesni rolator hodulja
 • Trikolesni rolator nemškega porekla proizvajalca Invacare. Je lepo ohranjen pripomoček za oporo pri hoji starejšim ljudem in vsem ostalim, ki jim ta predstavlja večje breme. Zelo primeren za pomoč pri hoji v stanovanju, kjer ni veliko prostora. Zaradi velikih koles, ki so nameščena na rolatorju pa je ta prav tako namenjen pri uporabi na prostem.

  Konstrukcija rolatorja v modri barvi je postavljena na tri velika (200x50mm) kolesa. Na krmilnih ročajih ima nameščeni dve zavori, s funkcijo parkirne zavore (blokada koles). Na koncu vsakega zavornega kabla pri kolesu, se nahaja kromiran šesterokotni nastavek, s katerim se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev.

  Rolator ima nameščena torej dva po višini nastavljiva, ter anatomsko oblikovana krmilna ročaja. Nastavljanje višine in fiksna pritrditev ročaja je zelo enostavna s stranskim vijakom. Anatomski ročaj pa pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne teže, ter pri razbremenitvi točk pritiska na dlan in komolec. Ročaj nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega v dlan. Izboljša stabilnost in daje več ravnotežja pri hoji.

  Celotna konstrukcija pripomočka za hojo je močna in stabilna, narejena iz čvrstih jeklenih cevi. Nameščen črn varnostni zatič nad prednjim kolesom, kateri preprečuje samodejno zložitev rolatorja. Ob premiku varnostnega zatiča, pa je rolator hitro in enostavno zložljiv za lažji transport, ali hrambo ob neuporabi.

  Več informacij na 040/988-878
  (po dogovoru možnost dostave)

  Ostale podrobnosti:
  - višina ročajev (nastavljiva)= od 80-95cm
  - skupna širina rolatorja= 65cm
  - skupna dolžina= 55cm
  - razmak med krmilnima ročajema= 40cm
 • 50,00 €
Lahek rolator hodulja, s košaro in držalom palice
 • Lahek rolator hodulja, s košaro in držalom palice
 • Lahek rolator nemškega porekla proizvajalca Drive, model "Cristallo". Je odlično ohranjen pripomoček za oporo pri hoji starejšim ljudem in vsem ostalim, ki jim ta predstavlja breme. Namenjen za zunanje in notranje prostore.

  Konstrukcija rolatorja v srebrni barvi je postavljena na štiri velika (200x50mm) polna neprebojna PU kolesa. Na krmilnih ročajih ima nameščeni dve zavori z zaokroženim koncem in s funkcijo parkirne zavore (blokada koles). Na zavornih kablih se nahaja kromiran šesterokotni nastavek, s katerim se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev.

  Rolator ima nameščena torej dva po višini nastavljiva, anatomsko oblikovana krmilna ročaja. Anatomski ročaj pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne teže, ter pri razbremenitvi točk pritiska na dlan in komolec. Ročaj nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega v dlan. Izboljša stabilnost in daje več ravnotežja pri hoji.

  Na rolatorju se med obema ročajema nahaja črn prostor za sedenje in počitek. Pod sedežem je obešena snemljiva košara z ročajem v črni barvi. Pri desnem krmilnem ročaju se nahaja držalo z odložiščem za berglo ali sprehajalno palico. Mrežno odlagališče za nakupovalne vrečke in podobno na prednji strani rolatorja pod črno košaro.

  Celotna konstrukcija pripomočka za hojo je močna in stabilna, narejena iz čvrstih jeklenih cevi. Nameščen rdeč varnostni zatič na desni strani pod sedežem, ki preprečuje samodejno zložitev rolatorja. Ob premiku varnostnega zatiča, pa je rolator hitro in enostavno zložljiv za lažji transport, ali hrambo ob neuporabi.

  Več informacij na 040/988-878
  (po dogovoru možnost dostave)

  Ostale podrobnosti:
  - višina ročajev (nastavljiva)= od 79-100cm
  - skupna širina rolatorja= 61cm
  - skupna dolžina= 67cm
  - višina pozicije sedeža= 61cm
  - širina sedeža= 38cm
  - globina sedeža= 16cm
  - dimenzije zloženega rolatorja= 26x61x86cm
  - skupna teža rolatorja z vsemi dodatki= 9,8kg
 • 55,00 €
Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr, podpultni
 • Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr, podpultni
 • Podpultni vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr je namenjen filtriranju vodovodne vode za potrebe pitja, kuhanja hrane, priprave napitkov, pranja sadja in zelenjave. Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr zagotavlja 100 % čisto vodo, boljšo od najboljše izvirske vode.
  www.vodni-filter.si
 • 87.90 €
Električna negovalna bolniška postelja s trapezom
 • Električna negovalna bolniška postelja s trapezom
 • Odlično ohranjena električna negovalna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Nemške proizvodnje AKS, model "L4". Z mrežnim ležiščem dimenzije 200x90cm.

  Postelji pripada vogalni trapez s trikotnikom, ki ga je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja in je premičen, ter nastavljiv po višini. Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni varnostni premični ograji z zaklepom. Izdelani sta iz masivnega lesa iveral polnila in prevlečeni s furnirjem bukve.
  Postelja ima nameščena štiri okretna kolesa premera 100mm s posamičnimi zavorami, katera omogočajo lahke premike postelje po negovalnem prostoru. Predvidena je za uporabo v bolnišnicah, negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Nameščene ima štiri sinhrono in mirno delujoče kvalitetne elektromotorje Okin. Motorja nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust višine ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko maksimalno poviša do višine 80cm nad tlemi. Preostala dva motorja, ki se nahajata pod ležiščem postelje upravljata premik vzglavja do kota 70° in premik vznožja do kota 20°. Pod kolenski pregib vznožja se več stopenjsko nastavlja ročno z rastrskim zaskočnikom.

  Električno delovanje se upravlja s priloženim 6-funkcijskim pilotom, ki je odporen na udarce in vlago. Na pilotu se lahko zaklenejo funkcije delovanja negovalne postelje. Konstrukcija in elektromotorji postelje imajo visoko nosilnost, kar pomeni da postelja prenese visoko varno delovno obremenitev. Vsa nameščena elektronika z IPX4 zaščito. V centralnem motorju je nameščen 9V akumulator, ki skrbi za zasilno delovanje postelje v primeru slučaja popolnega izpada elektrike v domačem omrežju.
  Električni adapter in motorji imajo vgrajene varovalke, katere jih ščitijo pred prenapetostmi iz napajanja električnega omrežja (udar strele., ip.).

  Več informacij na 040/988-878
  (po dogovoru možnost dostave)
 • 450,00 €
Dvostranska nočna omarica,z dvižno servirno mizico
 • Dvostranska nočna omarica,z dvižno servirno mizico
 • Odlično ohranjena, ter funkcionalna lesena dvostranska nočna omarica za ob bolniško posteljo. Priznanega nemškega proizvajalca Stiegelmeyer, model "Conturo". Z integrirano izvlečno mizico s povišanim robom, ki je nastavljiva tudi po naklonu. Nočna omarica z mizico je postavljena na štiri kolesa premera 5cm, z dvema anti statičnima zavorama. V celoti je izdelana iz masivnega lesa in prevlečena s furnirjem bukovega dekorja.

  Primerna pri uporabi v spalnici in predvsem kot vsestranski pripomoček, kadar se hkrati uporablja negovalna bolniška postelja.
  Njen osnovni namen je funkcija priročne nočne omarice. Zaradi bočne izvlečne mizice pa opravlja dodatno funkcijo kot jedilna miza in kot delovna površina za odlaganje predmetov, branje knjig, uporaba računalnika, ip. Vsi predali in prostori za shranjevanje nočne omarice Conturo se lahko uporabljajo na obeh straneh.

  Višina bočne izvlečne servirne mizice je nastavljiva od 82 do 112cm višine, njena površina pa meri 60x36cm. Mizica ima povišan rob, ki služi proti ne želenemu zdrsu predmetov iz površine mizice. Nameščena ročaja na vsaki strani, za enostaven izvlek mizice in pa pospravljanje nazaj v bok nočne omarice. Integrirana vzmet v mehanizmu služi za lahkotno sprožanje in pospravljanje servirne mizice. Mehanska nastavitev višine je stabilna in preprosta za uporabo.
  Kadar uporabnik želi uporabiti servirno mizico za olajšano branje in delo na računalniku, pa jo preko sprožilca ob servirni mizici nastavi na pozicijo pod kotom. Sprožilec omogoča nastavljanje površine mizice pod rahlim 30° in pod bolj ostrim 60° naklonom.

  Pod vrhnjo odlagalno leseno ploščo je nameščen prostoren dvostranski predal, z ročajem na vsaki strani, namenjen predvsem za shranjevanje osebnih pripomočkov in predmetov. Pod dvostranskim predalom se nahaja večji odprt prostor, namenjen odlaganju večjih in pogosteje uporabljanih predmetov. Pod praznim odprtim prostorom se nahaja večja dvostranska omarica.

  Več na 040/988-878
  (možna dostava)
 • 190,00 €
Lahek invalidski voziček Drive Freetec, z blazino
 • Lahek invalidski voziček Drive Freetec, z blazino
 • Odlično ohranjen, lahek (15kg), nadstandarden invalidski voziček nemškega proizvajalca Drive, model "Freetec". S čvrsto alu konstrukcijo v kovinsko srebrni barvi, v kombinaciji s sedežem širine 41cm v črni barvi, ter s priloženo blazino za sedež.

  Kratek opis: "Invalidski voziček s sitemom natične osi - za hitro izpenjanje obeh zadnjih pogonskih koles, z nastavljivo višino sedeža, naklonom sedeža, globino sedeža in zamik težišča, nastavljivo trdoto hrbtnega naslona, nastavljivo višino hrbtnega naslona skupaj z višino krmilnih ročajev spremljevalca, udobno podložen sedež in hrbtni naslon, več stopenjsko nastavljivo dolžino obeh naslonov rok, oba nožnika z nastavljivim naklonom, ..."

  Invalidski voziček Freetec ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika. Vse štiri pnevmatike vozička so polne neprebojne (brez zračnice), z odličnim profilom. Zadnji pogonski kolesi na lahkih 24" aluminijastih platiščih sta ob pritisku na natično tipko osi enostavno in hitro snemljivi iz vozička. Nosilca zadnjih koles sta v 4 stopnjah in sklopu 6cm nastavljiva po višini. Prednji kolesi sta enako nastavljivi po višini v sklopu 5cm, v treh stopnjah. Prednji kolesi sta veliki (200x50mm), za lažje premagovanje arhitektonskih ovir kot so pločniki, neraven teren, poškodbe, vrzeli v vozišču, ip.
  (Zaradi možnosti nastavitve višine vseh štirih koles, se lahko sedežu tega vozička nastavljata tudi višina in naklon. Z naklonom sedeža naprej se uporabniku vozička olajša usedanje in vstajanje iz vozička. Z naklonom sedeža nazaj pa se uporabniku poveča udobje sedenja na sedežu).

  Invalidski voziček ima možnost nastavitev globine sedeža v 4 stopnjah, ter nastavitev višine hrbtnega naslona skupaj s krmilnima ročajema za spremljevalca od 93 do 112cm višine od tal.
  Posebnost tega modela invalidskega vozička Drive Freetec je njegov hrbtni naslon, kateremu se s 5 velcro pasovi z ježkom, ki se nahajajo pod prevleko nastavlja trdota po celotni površini.

  Več na 040/988-878
  (možna dostava)
 • 150,00 €
Visoka hodulja sprehajalnik, z oblazinjeno podporo
 • Visoka hodulja sprehajalnik, z oblazinjeno podporo
 • Odlično ohranjena, visoka štiri kolesna rolator hodulja - sprehajalnik, z mehko oblazinjeno podporo rok. Nemškega proizvajalca Thomashilfen. Primerna za terapevtsko uporabo v notranjih in zunanjih prostorih. Okvir hodulje je narejen iz čvrstega kromiranega jekla, prevlečenega z belo prevleko iz umetne mase, ki je odporna na korozijo.

  Hodulja Thomashilfen je posebno zasnovana za uporabnike, ki se morajo spopadati z dodatno zapletenostjo pri hoji, zaradi pojava artritisa ali možganske kapi in podobno. Čvrsta konstrukcija okvirja poskrbi za maksimalno visoko stabilnost pri uporabi in varnost pred prevrnitvijo. Njena oblika z različnimi možnostmi nastavitev pa vzpodbuja pravilno držo, ter optimalno ravnovesje uporabnikovega telesa med hojo.

  Hodulja svojemu uporabniku omogoča, da se lahko s svojimi rokami na mehko oblazinjeno podporo opre s težo svojega trupa, ter oprime krmilnih ročajev na prednji strani podpore. Zaradi majhnega obračalnega kroga je namenjena za sprehajanje v notranjih bivalnih prostorih, zaradi večjih koles z nameščenim zavornim sistemom pa je primerna za uporabo tudi zunaj na prostem.

  Hodulja ima nad svojo nosilno konstrukcijo nameščeno veliko, udobno oblazinjeno podporo za roke, ki je individualno nastavljiva po višini od 90-130cm višine (od tal). Za njeno pritrditev na točno določeno pozicijo višine se ta čvrsto privije z vijakoma, ki se nahajata na vsakem od nosilcev pod oblazinjeno podporo za roke. Ob oblazinjeni podpori za roke se na vsaki strani nahajata še dva nastavka z vijakoma, v katera se namesti dodatna oprema - podpazdušna opora (ni priložena).

  Krmilna ročaja hodulje črne barve sta nameščena tik pred podporo za roke. Ročaja se ob sprostitvi vijakov na spodnji strani lahko zamakne in nastavi v druge pozicije. Na krmilnih ročajih hodulje sta nameščeni dve zavori, s funkcijo parkirne zavore (blokada koles).

  Več informacij na 040/988-878
  (po dogovoru možnost dostave)
 • 280,00 €
Stol za tuš, z nastavljivo višino
 • Stol za tuš, z nastavljivo višino
 • Zelo lahek in odlično ohranjen sedež za tuširanje v tuš kabini. Švedskega proizvajalca Rfsu.
  Sedež za kopalno kad, ali tuš kabino se ponaša z nizko težo, s prefinjenim tekočim dizajnom, ter z ergonomsko obliko. Kljub temu pa je izdelan iz čvrstega aluminija, ki je prevlečen z belo prevleko iz umetne mase, ki je odporna na korozijo.

  Nosilne noge stola za tuširanje so teleskopsko nastavljive v 6 stopnjah višine in sedež je zato mogoče individualno prilagoditi od 44 do 56cm višine. Noge stola imajo na svojih koncih nameščene porti drsne natike, za varno uporabo, ter stabilno pozicijo v kadi. Sedežna površina s higijenskim U izrezom je proti drsno teksturirana, ter izdelana trpežne umetne mase.

  Površina sedeža meri 40x40cm. Skupna širina sedeža znaša 49cm, njegova dolžina pa 46cm. Teža pripomočka je cca.2,5kg.

  Več informacij na 040/988-878
  (po dogovoru možnost dostave)
 • 30,00 €
Dvodelna rampa, klančina za invalidski voziček
 • Dvodelna rampa, klančina za invalidski voziček
 • Dvodelna most rampa za lažje premagovanje pragov, vrzeli in podobnih arhitektonskih ovir z invalidskim vozičkom. Odlično ohranjena, nemškega proizvajalca Altec, model "BTR 1000".

  V celoti izdelana iz visoko kakovostnega in izredno čvrstega aluminija, ki je prevlečen s hrapavo proti drsno teksturirano oblogo, odporno na udarce, vremenske vplive in z visoko nosilnostjo. Zaradi proti drsne teksture zagotavljata dober oprijem pnevmatik invalidskega vozička. Primerna za uporabo tako v notranjih prostorih kot na prostem na terasi, ali na balkonu, kjer lahko nadležne ovire kot so profili vrat, pragovi, ali posamezna stopnica nenadoma ustavijo invalidski voziček.

  Zaradi dvodelnega sistema rampe BTR je ta vsestranska za uporabo, enostavna za rokovanje in enostavna za hrambo, kadar ni v uporabi. Dodatna prednost rampe je nastavitev njene višine preko nosilnih nog s širokimi (50mm) natiki, ki so premični in fleksibilni, kar ponovno povečuje vsestranskost pri uporabi.

  Visok zaščitni rob na veliki plošči dvodelne rampe poskrbi, da kolesa invalidskega vozička ne morejo zapeljati iz njene površine. Na vsaki strani pa ima nameščena dva velika in močna ročaja namenjena za lažje prenašanje in premikanje rampe.
  Velika plošča rampe je na vrhu z manjšo ploščo povezana preko tečajev. Manjša plošča ima na svojih hrbtni strani nameščen rumen trak, na njenem koncu pa se nahaja še en ročaj, s katerima je odpiranje manjše plošče enostavnejše.

  Dimenzije:
  - notranja vozna površina velike plošče rampe meri 100cm v dolžino, po širini 60cm in je na svojem najvišjem delu visoka 24cm
  - vozna površina druge manjše plošče rampe pa meri v dolžino 80cm, po širini 55cm in je na svojem najvišjem delu visoka enako kot velika plošča 24cm.
  - skupne dimenzije dvodelne rampe v zloženem stanju so 103x71cm, v odprtem stanju rampe pa 175x71cm. Skupna teža izdelka znaša cca. 18kg.

  Več informacij na 040/988-878
  (po dogovoru možnost dostave)
  (prva naslovna fotografija oglasa je simbolična)
 • 190,00 €
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
  Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
  Tel. +381 64 29 67 008
Električna negovalna postelja s trapezom- Domiflex
 • Električna negovalna postelja s trapezom- Domiflex
 • Lepo ohranjena in kakovostna električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Hermann Bock, model "Domiflex". S standardno dimenzijo ležišča 200x90cm.

  Postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni varnostni premični ograji z zaklepom. Izdelani sta iz lesa iveral polnila prevlečenega s furnirjem bukve.
  Nameščena ima štiri okretna kolesa premera 100mm s posamičnimi zavorami, katera omogočajo lahke premike postelje po negovalnem prostoru. Predvidena je za uporabo v bolnišnicah, negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Za vse električne funkcije premikov postelje skrbijo štirje kvalitetni, sinhrono in mirno delujoči elektromotorji Okin. Motorja posamično nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko maksimalno poviša na 81cm višine nad tlemi. Zahvaljujoč zmogljivima elektromotorjema pa za ta dvig potrebuje natanko le 25 sekund.
  Preostala dva motorja, ki sta nameščena v skupni centralni enoti pod ležiščem postelje pa upravljata električni premik vzglavja do kota 70° in električni premik vznožja do kota 18,2°.

  Električno delovanje se upravlja s priloženim 6-funkcijskim pilotom, ki ima opcijo zaklepa funkcij delovanja. Vsi elektromotorji postelje imajo visoko nosilnost, kar pomeni da postelja prenese veliko varne delovne obremenitve. Vsa nameščena elektronika na postelji z IPX4 zaščito pred vlago in prašnimi delci. Primarna varovalka je nameščena v električnem adapterju. Za dodatno varnost pri uporabi pa poskrbita še sekundarna polyswitch varovalka in termovarovalka. Električni kabel z adapterjem na visoko kakovostnem spiralnem kablu, z zaščito pred pregibanjem.

  Več na 040/988-878
  (možna dostava)
Aparat za srebrnu vodu
 • Aparat za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
  Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
  Tel. +381 64 29 67 008
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo