Dvigalo za kopalno kad - Drive Bellavita 2G

180,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjeno akumulatorsko dvigalo za kopalno kad. Nemškega proizvajalca Drive, model "Bellavita 2G". Z ergonomsko oblikovanim plavajočim pilotom za upravljanje, v katerem je nameščen pameten akumulator. Na sedišču in na hrbtnem naslonu ima dvigalo nameščeni snemljivi proti drsni podlogi v beli barvi.
Dvigalo Bellavita je na tržišču najlažje (9,7kg) akumulatorsko dvigalo za kopalno kad. Namenjeno za dvigovanje in spuščanje osebe v in iz kadi, ter izvajanje osebne higiene. Naprava se lahko uporablja tudi za otroke stare od treh let, ter za vse odrasle s posebnimi potrebami po negi.

Sestavljeno je iz vrhunskih kakovostnih in vzdržljivih materialov, ki so namenjeni zagotavljanju udobja, varnosti in zanesljivosti tistim, ki potrebujejo podporo pri kopanju v kopalni kadi. Dvigalo je enostavno za uporabo, kompaktno in enostavno za namestitev v domačo kopalno kad.
Ima velik prostor za sedenje in je enostavno za demontažo, ter hrambo ob neuporabi. Odtočna luknja na sedišču optimira odtekanje vode in olajša čiščenje.
Univerzalno se prilega v večino tipov kadi raznih dimenzij in oblik. Je dvo delno izdelano - to pomeni, da je možno pokončni hrbtni naslon ločiti od spodnje dvižne platforme, na katerem sta nameščeni dve premični krili.

Pameten litij-ionski akumulator dvigala s hitrim načinom polnjenja, je vstavljen v samem pilotu in je izredno lahek. Povezan na tiho delujoč in močan vodoodporen pogonski sistem brez batnega motorja, z začito IPX7. Pilot je vodoodporen in plavajoč na vodi. Je posebej zaščiten pred nenadno izpraznitvijo in pred spominskim učinkom baterije. Mehke smerne tipke na upravljalniku so izvrstno odzivne in zato primerne za upravljanje tudi tistim, ki imajo omejeno moč rok. Profil pilota z barvni gumbi in funkcija zaustavitve v sili omogočajo enostavno in nadzorovano delovanje, ki povečuje neodvisnost uporabnikov, hkrati pa zagotavlja visoko zanesljivost.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo