Dvodelna rampa, klančina za invalidski voziček

190,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Dvodelna most rampa za lažje premagovanje pragov, vrzeli in podobnih arhitektonskih ovir z invalidskim vozičkom. Odlično ohranjena, nemškega proizvajalca Altec, model "BTR 1000".

V celoti izdelana iz visoko kakovostnega in izredno čvrstega aluminija, ki je prevlečen s hrapavo proti drsno teksturirano oblogo, odporno na udarce, vremenske vplive in z visoko nosilnostjo. Zaradi proti drsne teksture zagotavljata dober oprijem pnevmatik invalidskega vozička. Primerna za uporabo tako v notranjih prostorih kot na prostem na terasi, ali na balkonu, kjer lahko nadležne ovire kot so profili vrat, pragovi, ali posamezna stopnica nenadoma ustavijo invalidski voziček.

Zaradi dvodelnega sistema rampe BTR je ta vsestranska za uporabo, enostavna za rokovanje in enostavna za hrambo, kadar ni v uporabi. Dodatna prednost rampe je nastavitev njene višine preko nosilnih nog s širokimi (50mm) natiki, ki so premični in fleksibilni, kar ponovno povečuje vsestranskost pri uporabi.

Visok zaščitni rob na veliki plošči dvodelne rampe poskrbi, da kolesa invalidskega vozička ne morejo zapeljati iz njene površine. Na vsaki strani pa ima nameščena dva velika in močna ročaja namenjena za lažje prenašanje in premikanje rampe.
Velika plošča rampe je na vrhu z manjšo ploščo povezana preko tečajev. Manjša plošča ima na svojih hrbtni strani nameščen rumen trak, na njenem koncu pa se nahaja še en ročaj, s katerima je odpiranje manjše plošče enostavnejše.

Dimenzije:
- notranja vozna površina velike plošče rampe meri 100cm v dolžino, po širini 60cm in je na svojem najvišjem delu visoka 24cm
- vozna površina druge manjše plošče rampe pa meri v dolžino 80cm, po širini 55cm in je na svojem najvišjem delu visoka enako kot velika plošča 24cm.
- skupne dimenzije dvodelne rampe v zloženem stanju so 103x71cm, v odprtem stanju rampe pa 175x71cm. Skupna teža izdelka znaša cca. 18kg.

Več informacij na 040/988-878
(po dogovoru možnost dostave)
(prva naslovna fotografija oglasa je simbolična)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo