Električna negovalna postelja - Lippe II

360,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Zelo ohranjena električna negovalna bolniška postelja / električno dvižno posteljno dno. Nemškega proizvajalca Burmeier, model "Lippe II".
Z lesenim vzmetenim latofleks ležiščem, ki je primerno za vzmetnico dimenzije 90 x 190cm.

Kompakten dvižni električni negovalni posteljni vložek, je bil razvit za nego na domu in izpolnjuje zahteve sodobne negovalne postelje. Okvir ležišča s skupno zunanjo dimenzijo 185 x 88cm je pritrjen na masivno jekleno dvižno konstrukcijo na stabilnem križnem podnožju. Podnožje je nekoliko višje kot običajno in zaradi svoje nastavljive višine (do 13cm od tal) dopušča souporabo sobnega dvigala za prenos oseb.

Iz okvirja obstoječe domače postelje se najprej odstrani njeno običajno letveno dno in na njegovo mesto nato postavi ta električni negovalni posteljni vložek - tako okolica domačega ambienta ostane povsem nespremenjena, domača postelja pa se spremeni v električno negovalno posteljo.
Na svojem podnožju ima nameščene štiri noge z izravnalnimi vijaki za nastavitev optimalno ravne površine ležišča. Za dodatno čvrsto pozicijo električnega vložka vstavljenega v posteljnem okvirju, so v spodnjem delu konstrukcije dodatno nameščeni štirje izvlečni drogovi, katere se lahko pritrdi v samo notranjost okvirja postelje.
Primerna je tudi, kadar v sobi ni dovolj prostora za običajno bolniško posteljo na kolesih. V prostor se lahko namreč postavi kot samostojna prosto stoječa postelja, brez souporabe okvirja domače postelje.
V konzolo na levi ali na desni strani vzglavja pa je možno namestiti vogalni trapez s trikotnikom na zanki (ni priložen).

Negovalno električno posteljno dno Lippe II ima nameščene tri mirno in tiho delujoče visoko kvalitetne elektro motorje DeWert. Motor nameščen na dnu postelje upravlja dvig in spust višine ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 39cm nad tlemi in se lahko maksimalno poviša do višine 72cm nad tlemi.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo