Električna negovalna postelja, s trapezom

370,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Lepo ohranjena električna negovalna bolniška postelja / električno dvižno posteljno dno, s trapezom in trikotnikom za dvig. Nemškega proizvajalca CasaCare. Z lesenim vzmetenim latofleks ležiščem, ki je primerno za vzmetnico dimenzije 90x190cm.

Kompakten dvižni električni negovalni posteljni vložek CasaCare, je bil razvit za nego na domu in izpolnjuje zahteve sodobne negovalne postelje. Okvir ležišča s skupno zunanjo dimenzijo 185 x 87,5cm je pritrjen na masivno jekleno dvižno konstrukcijo na križnem podnožju. Podnožje je nekoliko višje kot običajno in zaradi svoje višine (13cm od tal) dopušča souporabo sobnega dvigala za prenos oseb.

Iz okvirja obstoječe domače postelje se najprej odstrani njeno običajno letveno dno in na njegovo mesto nato postavi električni negovalni posteljni vložek - tako okolica domačega ambienta ostane povsem nespremenjena.
Na svojem podnožju ima nameščene štiri noge z izravnalnimi vijaki za nastavitev optimalno ravne površine ležišča.
Primerna je tudi, kadar v sobi ni dovolj prostora za običajno bolniško posteljo na kolesih. V prostor se lahko namreč postavi kot samostojna prosto stoječa postelja, brez souporabe okvirja domače postelje.
Postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali na desni strani vzglavja.

Negovalno električno posteljno dno CasaCare ima nameščene tri mirno in tiho delujoče visoko kvalitetne elektro motorje DeWert. Motor nameščen na dnu postelje upravlja dvig in spust višine ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 39cm nad tlemi in se lahko maksimalno poviša do višine 72cm nad tlemi.
Preostala dva motorja, ki se nahajata v skupni centralni enoti "DeWert TRIO 5 Care L" tik pod ležiščem postelje pa upravljata premik vzglavja do naklona 70° in premik zgornjega predela vznožja do naklona 35°.
Električno delovanje se upravlja s priloženim 8-funkcijskim pilotom.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo