Električna negovalna postelja s trapezom, Burmeier

520,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjena, kakovostna električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Burmeier, model "Economic 2". S standardno dimenzijo ležišča 200x90cm.
Postelja je enostavno razstavljiva in primerna za transport z osebnim vozilom. Priložena so navodila, račun garancija, ter pripomoček za transportiranje in optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 14. fotografiji tega oglasa).

Postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali na desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni varnostni premični ograji z zaklepom. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa prevlečenega z bukovim furnirjem.
Na podvozje postelje so pritrjena štiri robustna "Tente" kolesa premera 100mm, vsako kolo ima svojo posamično zavoro. Kolesa so okretna in omogočajo lahke premike po negovalnem prostoru.

Za vse električne funkcije premikov štiri področnega ležišča in nastavitve višine ležišča postelje skrbijo štirje kvalitetni, sinhrono delujoči elektromotorji Linak, ki se po svoji kakovosti uvrščajo v sam vrh.
Motorja posamično nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust višine ležišča in premik ležišča postelje v anti-Trendellenburg pololžaj. Preostala dva motorja, ki se nahajata pod ležiščem postelje upravljata premik vzglavja do naklona 70°, premik vznožja do naklona 35°. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko poviša na 80cm višine nad tlemi. Anti-Trendellenburg pa pomeni nastavitev pri katerem je glava višja od stopal - ta položaj zagotavlja dodatno olajšanje krvnega tlaka iz zgornjih delov telesa, kot so glava, vrat in trebuh skupaj z genitalnim območjem. Pri posameznikih z visoko telesno težo pripomore pri sprostitvi dihalnih poti.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo