Električna negovalna postelja s trapezom - Dali

450,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Lepo ohranjena električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Priznanega nemškega proizvajalca Burmeier, model "Dali". Ležišče je izdelano štiridelno z latofleks vzmetenjem, ki je primerno za vložek s širino 90cm in dolžino 200cm.
Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila, račun z garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za morebitno kasnejšo optimalno hrambo.

Električna negovalna postelja s serijsko vključenim pripomočkom za dvigovanje - vogalnim trapezom s trikotnikom na zanki. Možno ga je namestiti v konzolo ob levi ali ob desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika pa je nastavljiva po dolžini.
Na vsaki strani sta ob ležišču nameščeni dve dvodelni neprekinjeni varnostni premični ograji z zaklepom, ki varujeta pred padcem iz postelje.
Negovalna postelja je postavljena na štirih robustnih in vrtljivih kolesih, premera 100mm. Vsa kolesa se vrtijo v polnem krogu okoli svoje osi, kar omogoča enostavno premikanje postelje. Za preprečitev premika in fiksno pozicijo v prostoru, imajo vsa štiri kolesa vgrajeno nožno zavoro.
Predvidena je za uporabo v bolnišnicah, negovalnih objektih in za domačo uporabo.

Prednost negovalne postelje je električna regulacija in nastavitev postelje po željah in po potrebi njenega uporabnika. Z električno regulacijo se uravnava višina ležišča, ter naklon vzglavja, prav tako tudi naklon kolenskega pregiba na vznožju postelje.
Električne nastavitve in regulacije podpirajo štirje sinhronizirani, mirno in tiho delujoči visoko kvalitetni elektromotorji nemške proizvodnje Linak, s centralno nadzorno enoto. Elektromotorji Linak se v svetovnem merilu uvrščajo v sam vrh kakovosti tovrstnih izdelkov.

Več informacij na 040/98-88-78
(možnost dostave po dogovoru)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/98-88-78
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo