Električna negovalna postelja, s trapezom - Volker

890,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjena, nadstandardna električna bolniška postelja z mikrostimulacijskim proti preležaninskim sistemom ležišča (MiS) standardne dimenzije 200/90cm in z električnim pomikom koles.
Postelja vrhunske izdelave svetovno renomiranega nemškega porekla, proizvajalca Völker, model "3010 S". Pretežno je izdelana iz masivnega bukovega lesa z lakiranim furnirjem v kombinaciji s trpežnim aluminijem.
V sklopu dodatne opreme k postelji spada trapez s trikotnikom na zanki in izvlečni predal za odlaganje stvari kateri je integriran na zunanji strani lesene zaključne stranice vznožja.

Postelja Volker 3010 S je predvidena je za uporabo v bolnišnicah in v negovalnih objektih. Zaradi svojega izgleda, ter iznajdljive proizvajalčeve rešitve izdelave negovalne postelje pa je še najbolj primerna za domačo uporabo. Saj skorajda ne daje vtisa bolniške postelje temveč prej estetsko dovršen in hkrati praktičen kos domačega pohištva.

Postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo ob levi, ali ob desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Na zunanji strani lesene zaključne stranice vznožja postelje je integriran izvlečni predal z nosilostjo 20kg.
Za varnost pred padcem iz postelje skrbijo štiri medsebojno ločene dvo delne varnostne ograje. Ob pritisku na stranski gumb se posamični del vsake varnostne ograje dvigne navzgor kjer se nato samodejno zaklene. Tako služi za onemogočanje uporabnikovega padca iz postelje. Ob ponovnem pritisku na gumb se zaklep sprosti in omogoči eleganten spust varnostne ograje nazaj v rob ob ležišču postelje.

Za premikanje postelje po prostoru ima ta nemeščena štiri majhna in okretna transportna kolesa, ki so posamično skrita v štirih masivnih nosilnih nogah postelje. Za aktivacijo in električni pomik koles se na pilotu pritisne kombinacijo dveh tipk, nakar se kolesa električno sprožijo in pomaknejo navzven iz nosilnih nog.

Več na 040/988-878
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo