Električna negovalna postelja, s trapezom + wc voz

490,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Lepo ohranjena, kakovostna električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Burmeier, model "Fortuna". S standardno dimenzijo ležišča 200x90cm. K postelji pripada še invalidski toaletni wc voziček "Drive - Trs130", ki je prikazan na prvi in zadnji fotografiji tega oglasa.

Postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali na desni strani vzglavja. Trapez je premičen v levo in desno stran, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni premični ograji z zaklepom.
Na podvozje postelje so pritrjena štiri robustna "Tente" kolesa premera 100mm, vsako kolo ima svojo posamično zavoro. Kolesa so okretna in omogočajo lahke premike po negovalnem prostoru.

Nameščene ima štiri sinhrono in mirno delujoče, visoko kvalitetne elektromotorje Linak, ki se po svoji kakovosti uvrščajo v sam vrh.
Motorja nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust višine ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko poviša na 80cm višine nad tlemi.
Preostala dva motorja, ki se nahajata pod ležiščem postelje upravljata premik vzglavja do kota 70° in premik vznožja do kota 35° - pod kolenski pregib vznožja se več stopenjsko nastavlja ročno z rastrskim zaskočnikom. Kot zadnja funkcija pa električni premik ležišča postelje v anti-Trendellenburg pololžaj, pri katerem je glava višja od stopal. Anti-Trendellenburg položaj zagotavlja dodatno olajšanje krvnega tlaka iz zgornjih delov telesa, kot so glava, vrat in trebuh skupaj z genitalnim območjem. Pri posameznikih z višjo telesno maso pripomore pri sprostitvi dihalnih poti.

Električno delovanje se upravlja s priloženim 7-funkcijskim pilotom, ki je odporen na udarce in vlago. Elektromotorji postelje imajo povišano nosilnost, kar pomeni da postelja prenese visoko varno delovno obremenitev.

Več na 040/988-878
(možnost dostave)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo