Invalidski toaletni wc stol s kolesi + dod. posoda

70,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjen in kvaliteten invalidski toaletni wc voziček. Na štirih polnih kolesih, z dvema posamičnima zavorama. Priznanega nemškega proizvajalca rehabilitacijske opreme Invacare, model "H720T". Namenjen je starejšim in vsem ostalim težje mobilnim osebam. Primeren je za domačo in strokovno negovalno uporabo.

Izdelan je iz trpežne konstrukcije v antracit barvi in postavljen na štirih polnih kolesih premera 100mm. Zadnji dve kolesi imata posamično zavoro z zaklepom koles. Za hrbtnim naslonom pa je speljan krmilni ročaj za morebitnega spremljevalca.

Sedišče toaletnega vozička je udobno in mehko oblazinjeno. Vrhnji sedežni del je izdelan iz črnega umetnega usnja, ki je odporno na tekočine, mehko oblazinjeno, ter enostavno za čiščenje. Enako hrbtni naslon. Pod vrhnjim oblazinjenim sedežnim delom je nameščena wc deska, z integrirano higiensko odprtino. Sama wc deska vozička je izdelana iz trpežne plastike v beli barvi in je snemljiva iz toaletnega vozička.

Naslona za roke sta dolga 37cm. Izdelana sta iz trpežnega proti drsno teksturiranega materiala v črni barvi. Sta odmična navzdol, za lažje transferje uporabnika iz bočne strani toaletnega vozička. Oba naslona sta z mehanizmom zaklepanja.
Naslona za noge sta nastavljiva po višini, lahko se ju samo privzdigne, odmakne na stran, ali tudi popolnoma odstrani iz nosilnih tečajev vozička.

Toaletnemu vozičku je priložena osnovna odvajalna 5-litrska posoda s pokrovom v sivi barvi. Posoda je nameščena na vodilih pod sedežem in je enostavno odstranljiva iz hrbtne strani vozička. Priložena še ena dodatna posoda z ročajem, brez pokrova.

Toaletni stol na kolesih je dimenzijsko zasnovan tako, da ga je možno brez odvajalne posode zapeljati direktno nad vsako standardno toaletno školjko - z maksimalno višino 45cm (prikazano na zadnji fotografiji). Zaradi dimenzij pa je primeren tudi kot transportni invalidski voziček v notranjih prostorih. Toaletni voziček je razstavljiv.

Več info na 040/988-878
(možna dostava)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo