Invalidski voziček Bischoff & Bischoff, z blazino

90,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Standarden invalidski voziček priznanega nemškega proizvajalca Bischoff & Bischoff, model "S-Top". Enostaven za uporabo. Lepo ohranjen, s konstrukcijo rdeče barve, v kombinaciji s sedežem v črni barvi, širine 43cm. Dodatno priložena črna sedežna blazina z mehkim polnilom iz pene debeline 5cm.

Vsa štiri kolesa invalidskega vozička S-Top so polna, brez zračnice - neprebojna. Voziček ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika.
Zadnji pogonski kolesi sta ozki za čim manjše trenje in tako tudi manjši napor pri uporabi, za uporabnika vozička in morebitnega spremljevalca. Z odličnim profilom, na lahkih 24" aluminijastih platiščih.
Prednji kolesi sta večji (200x50mm), kar pripomore pri lažjem premagovanju arhitektonskih ovir kot so pločniki, robniki, poškodovano vozišče, vrzeli, neraven teren, ip.

Celoten sedež vozička je izdelan iz umetnega usnja, ki je trpežno in hkrati enostavno za čiščenje. Na zadnji strani hrbtnega naslona se nahaja večji žep za shranjevanje osebnih predmetov. Dodatno priložena sedežna blazina s 5cm polnilom iz mehke poliuretanske pene za udobnejše sedenje. Blazina je oblečena v črno prevleko, ki se jo lahko sname in opere v pralnem stroju.

Naslona za roke sta dolga 32cm, mehka in se ob premiku ročice po sistemu "flip-up" oba elegantno odmakneta navzgor in nazaj za hrbtni naslon tako, da se uporabnik lažje namesti ali vstane iz bočne strani vozička. Naslona rok sta po potrebi tudi povsem odstranljiva iz vozička.

Nožna opornika sta odmična, odstranljiva in brez stopenjsko nastavljiva po višini. Na skrajnih koncih obeh opornikov nog sta nameščena varnostna gumba iz gume, ki preprečita poškodbe na oviri in na vozičku, v slučaju ne želenega trka s predmetom.

Voziček je enostaven za uporabo, hitro zložljiv, ter v zloženem stanju primeren za transport ali hrambo ob neuporabi.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)

Ostale podrobnosti:
- širina sedeža= 43cm
- globina sedeža= 43cm
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo