Invalidski voziček Meyra, s krmilnim pogonom

180,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjen, zložljiv invalidski voziček nemškega proizvajalca Meyra. Poseben in zelo redek model s krmilnim pogonom na ročni vzvod.
Z možnostjo več stopenjske nastavitve naklona hrbtnega naslona do 30°. S konstrukcijo v modri barvi, ter v kombinaciji s podloženim sedežem širine 44cm v modri barvi. Konstrukcija je postavljena na dvojnem križu za večjo čvrstost in stabilnost pri uporabi invalidskega vozička

Invalidski voziček Meyra ob svojih kolesih nima nameščenih običajnih zavor, saj se ta zavira z istim krmilnim ročnim vzvodom, s katerim se poganja naprej. Ročni vzvod je neposredno povezan na prednji kolesi vozička, zato se z njim poleg pogona sočasno upravlja tudi krmiljenje manevriranja smeri poti.
Na vrhu krmilnega ročnega vzvoda je nameščen torej smerni preklop, preko katerega se preklopi nastavitev pogona koles invalidskega vozička:
- pozicija preklopa v smeri oznake naprej; ob premikanju ročnega vzvoda ta poganja invalidski voziček v smeri naprej,
- pozicija preklopa v smeri oznake nazaj; ob premikanju ročnega vzvoda poganja invalidski voziček nazaj v vzvratno smer,
- pozicija preklopa v sredini med obema smerema; sprosti pogon iz ročnega vzvoda na kolesa vozička v prosti tek, kolesa se brez ročnega pogona
prosto vrtijo v obe smeri - primerno predvsem kadar uporabnika na vozičku vodi spremljevalec.

Vse štiri pnevmatike so izdelane iz polne neprebojne gume (brez zračnice), z odličnim profilom. Zadnji pogonski kolesi sta nameščeni na jeklenih 24" platiščih. Prednji kolesi invalidskega vozička sta manjši za učinkovitejšo okretnost in za olajšano manevriranje.

Celoten sedež vozička je izdelan iz trpežnega ognjevarnega materiala, ki je zračen in se ga lahko sname, ter opere v pralnem stroju.
Na zadnji strani hrbtnega naslona se pod obema krmilnima ročajema za spremljevalca nahajata dodatni ročici, kateri služita za nastavitev naklona hrbtnega naslona invalidskega vozička.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo