Invalidski voziček Uniroll

90,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Lepo ohranjen, zložljiv invalidski voziček nemškega proizvajalca Uniroll, model "Molly". S konstrukcijo v kovinsko srebrni barvi, v kombinaciji s sedežem širine 35cm v črni barvi. Invalidski voziček Molly je nekoliko manjši od povprečnih dimenzij, zato je primeren za ljudi manjše rasti.

Kratek opis:
- invalidski voziček s sitemom natične osi, za hitro demontažo obeh zadnjih pogonskih koles,
- nastavljiva višina in naklon sedeža, nastavljiva medosna razdalja,
- udobno podložen hrbtni naslon, več stopenjsko nastavljiva višina obeh naslonov rok,
- oba nožnika z nastavljivim naklonom, žep za shranjevanje osebnih predmetov

Invalidski voziček Moly ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika. Vse štiri pnevmatike vozička so polne neprebojne (brez zračnice), z odličnim profilom. Zadnji pogonski kolesi na lahkih 24" aluminijastih platiščih sta ob pritisku na osno tipko enostavno in hitro snemljivi iz vozička. Nosilca zadnjih koles sta v 3 stopnjah in sklopu 5cm nastavljiva po višini. Prednji kolesi sta nastavljivi po višini v 2 stopnjah, ter v sklopu 2cm.

(Zaradi možnosti nastavitve višine vseh štirih koles, se lahko sedežu tega vozička nastavljata tudi višina in naklon. Z naklonom sedeža naprej se uporabniku vozička olajša usedanje in vstajanje iz vozička. Z naklonom sedeža nazaj pa se uporabniku poveča udobje sedenja na sedežu).

Hrbtni naslon vozička je dodatno debelo podložen za več udobja, sedež in hrbtni naslon sta ognjevarno zaščitena, izdelana iz zračnega materiala, lahko se ju sname iz vozička in opere v pralnem stroju. Iz zadnje strani hrbtnega naslona je podaljšano zapiralo z ježkom, katero pripomore pri preprečevanju prepiha po hrbtu uporabnika vozička, kadar zapiralo ni zaprto pa služi za prost pretoka zraka in zračenje hrbtišča svojega uporabnika. Zadnja stran hrbtnega naslona ima integriran žep, ki je namenjen za shranjevanje osebnih predmetov.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo