Lahek invalidski voziček Otto Bock, z blazino

130,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Lepo ohranjen, lahek, nadstandarden invalidski voziček. Nemškega proizvajalca Otto Bock, model "Start M1 Intro". Konstrukcija je izdelana iz čvrstega aluminija v sivo-črni barvi, v kombinaciji s sedežem v črni barvi in širino 43,5cm. Dodatno priložena sedežna blazina s prevleko, ki je snemljiva na zadrgo.

Invalidski voziček Start M1 Intro združuje koncepte modularnosti, kakovosti in prilagodljivosti. Svojo konstrukcijo ima postavljeno na dvojnem križu, za več čvrstosti in stabilnosti pri uporabi.

Kot standardna oprema so vključeni ključni elementi kot sta posamična nihalna naslona za noge. Naslona za roke sta dvižna in odmična nazaj, lahko se ju popolnoma odstrani, ter nastavi po višini. Zadnji pogonski kolesi sta na voziček pritrjeni z osmi za hitro izpenjanje iz vozička. Sedežu je možno nastaviti dolžino njegove globine, skupno višino in pa naklon.

Invalidski voziček ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika. Vsa štiri kolesa so izdelana iz polne gume, ki se ne more predreti.
Zadnji pogonski sta ozki za manj trenja in posledično manjši napor pri uporabi, za uporabnika vozička in njegovega morebitnega spremljevalca. Z odličnim profilom, na lahkih 24" aluminijasti platiščih. Ob pritisku na osno tipko v sredini vsakega pogonskega kolesa, sta obe kolesi enostavno in hitro snemljivi iz vozička.

Preko nosilcev sta zadnji kolesi nastavljivi po višini v treh stopnjah in sklopu 5cm. Prednji kolesi sta veliki (200x50mm), za lažje premagovanje arhitektonskih ovir kot so pločniki, makadam, neraven teren, poškodbe, vrzeli v vozišču, ip. Enako kot zadnji sta tudi prednji kolesi nastavljivi po višini in sicer v štirih stopnjah, ter v sklopu 4cm.
(Zaradi možnosti nastavitve višine vseh štirih koles invalidskega vozička, se lahko temu nastavlja tudi naklon sedeža. Z naklonom sedeža nazaj, se uporabniku poveča udobje sedenja. Z naklonom naprej pa se olajša nameščanje in vstajanje osebam s poškodbo kolka, ip.)

Več na 040/988-878
(možnost dostave)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo