Lahek invalidski voziček Sunrise BasiX, z blazino

150,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjen in moderen, nadstandarden, ter lahek (15,5kg) invalidski voziček. Nemškega proizvajalca Sunrise Medical, model "Breezy BasiX". Z alu konstrukcijo kovinsko srebrne barve, v kombinaciji s prostornim in udobno podloženim sedežem širine 45,5cm v črni barvi. Dodatno priložena kakovostna sedežna blazina s snemljivo prevleko in jedrom iz mehke pene za še udobnejše sedenje.

Kratek opis: "Voziček ima zadnji pogonski kolesi s sistemom za hitro izpenjanje, konstrukcija postavljena na dvojnem nosilnem križu - za več stabilnosti pri uporabi, nastavljiv proti prekucni kolešček ob zadnjem desnem pogonskem kolesu, nastavljivo višino, naklon in globino sedeža, zavihek proti prepihu hrbta uporabnika, nastavljiva trdota hrbtnega naslona, oba naslona nog opremljena s protidrsnim trakom, mehko podložen sedež in hrbtni naslon, hitro dostopne ključavnice za pritrditev vozička v osebno vozilo..."

Invalidski voziček BasiX ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika. Vsa štiri kolesa izdelana iz polne gume, brez zračnice.
Zadnji pogonski kolesi z odličnim profilom, na lahkih 24" aluminijasti platiščih. Sta ozki za čim manj trenja in tako tudi manjši napor pri uporabi, za uporabnika vozička in njegovega morebitnega spremljevalca. Ob pritisku na osno tipko sta obe pogonski kolesi enostavno in hitro snemljivi iz vozička, ter nastavljivi po višini v 4 stopnjah in v sklopu 7cm.
Prednji kolesi invalidskega vozička sta večji (200x30mm), za lažje premagovanje arhitektonskih ovir kot so pragovi, pločniki, robniki, makadam, poškodovano vozišče, vrzeli, neraven teren, ip. Obe prednji kolesi sta nastavljivi po višini v 3 stopnjah v sklopu 5cm.

(Zaradi možnosti nastavitve višine zadnjih pogonskih koles vozička, se lahko temu nastavlja tudi višina od 42,5 do 51cm in naklon sedeža do 6°. Z naklonom sedeža nazaj, se poveča udobje sedenja. Z naklonom naprej se olajša nameščanje in vstajanje iz vozička osebam s poškodbo kolka.)

Več na 040/988-878
(možna dostava)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo