Lahek rolator hodulja Topro Troja, s košaro

75,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Lepo ohranjen visoko kakovosten, zelo lahek (6,8kg), ter napreden rolator. Norveškega proizvajalca Topro, model "Troja". S konstrukcijo temno sive barve in velikosti M katera je primerna za osebe med 150 in 200cm telesne višine. Je izvrsten in varen pripomoček za oporo pri hoji starejšim osebam, ter vsem ostalim, ki jim hoja predstavlja večje breme in negotovost.

Rolator Troja združuje sodobne funkcije zasnove z izjemno funkcionalnostjo. Prihaja iz novejše generacije rolatorjev, s posodobljenim stilom alu konstrukcije, ter z uporabnejšimi funkcijami nastavitve rolatorja. Okvir je modernejšega dizajna in lažji kot drugi standardni rolatorji. Je odličen, lahek, izvrstno okreten in ob enem stabilen pripomoček za hojo.

Nameščena ima dva anatomsko oblikova krmilna ročaja, ki sta nastavljiva po višini (od 78 do 100cm višine). Na ročajih sta nameščeni dve zavori, ki imata funkcijo parkirne zavore (blokada koles). Zelo uporaben zavorni sistem je speljan tik ob okvirju in tako ohranja elegantno obliko pripomočka, uporabnika pa ob tem ne ovira pri njegovi uporabi.

Vsa štiri kolesa so velika in polna izdelana iz umetne mase poliuretan, s premerom 20cm in s 3,6cm širine kolesa. Na obeh zadnjih kolesih sta nameščena vzvoda namenjena za lažje premagovanje robnikov, pragov, vrzeli, ip.

Rolator ima med krmilnima ročajema nameščen udoben mrežast sedež za počitek. V samem sedežu je speljana zanka katero se potegne navzgor in ta sprosti varnostni zatič, ter enostavno zloži rolator v njegovo pokončno-stoječe zloženo stanje. Na prednji strani pod sedežem ima rolator nameščeno črno mrežasto košaro, ki je enostavno snemljiva.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru )

Ostale podrobnosti rolatorja Troja:
- širina sedeža= 43cm
- višina pozicije sedeža (nad podom)= 62cm
- skupna širina rolatorja= 60cm
- skupna dolžina= 65cm
- skupna višina (nastavljiva ročaja)= od 78 do 100cm
- prostor med ročajema= 47cm
- skupna teža rolatorja= 6,8kg
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo