Oblazinjena zaščita za ograje negovalne postelje

70,00 €
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Dva kosa odlično ohranjenih univerzalnih dvo stransko oblazinjenih zaščit za spustno-dvižni dvo delni varovalni ograji, s katerima je opremljena pretežno vsaka negovalna bolniška postelja. Stranski zaščitni blazini nemškega proizvajalca Stock-Fachmann sta odlično ohranjeni in ustrezata na večino dvo delnih varovalnih ograj različnih proizvajalcev in modelov negovalnih postelj. Jedro oblazinjene zaščite je izdelano iz mehke poliuretanske pene in je oblečeno v nepremočljivo umetno usnje v svetli bež barvi. Dimenzije vsake zaščitne blazine znašajo 190/76cm.

Zaščitni blazini za varovalno ograjo negovalne postelje sta v prvi vrsti namenjeni predvsem za zmanjšanje tveganja poškodb med ležanjem v negovalni postelji. Zelo sta primerni za uporabo pri primerih uporabnikov negovalne postelje, kadar njih roke ali noge večkrat nehote uidejo med dvodelni varovalni ograji. Roke in noge se lahko ujamejo med letvami ali pa se v nemirni noči poškodujejo uporabnikove že obstoječe poškodbe - v takšnih primerih varovalni ograji temu posledično predstavljata tveganje za poškodbe med ležanjem na negovalni postelji.
Uporabljata se tudi za preprečevanje poškodb pri tistih z demenco in v primerih nenehno nemirnih uporabnikov, ki poškodbe utrpijo v spanju.

Kot drugo pa oblazinjeni zaščiti služita tudi kot zaščita pred stvarnimi poškodbami ograj negovalne postelje, ter kadar je v souporabi invalidski voziček in se ta mora maksimalno približati tik ob posteljo za namene bočnih transferjev uporabnika.
Skratka z uporabo stranskih oblazinjenih zaščitnih blazin varovalnih ograj postelje, se vsestransko zmanjša tveganje za poškodbe tako uporabnika, kot tudi poškodbe na negovalni postelji.

Oblazinjeni zaščiti se na ograje negovalne postelje pritrdita, ali snameta iz njih hitro in enostavno s pomočjo velcro trakov. Vsako od oblazinjenih zaščit se preprosto obesi na zgornjo ograjo in se jo spusti pod spodnjo ograjo.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo