Rolator hodulja Invacare + košara in držalo palice

60,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Kakovosten in lahek rolator s čvrsto aluminijasto konstrukcijo v črno-srebrni barvni kombinaciji. Ameriškega proizvajalca Invacare, model "Banjo". Je odlično ohranjen pripomoček za oporo pri hoji starejšim ljudem in vsem ostalim, ki jim ta predstavlja večje breme. Namenjen za uporabo na zunanjih površinah in v notranjih bivalnih prostorih.

Konstrukcija rolatorja je postavljena na štiri velika (200x50mm) polna kolesa izdelana iz trpežne poliuretanske gume. Na krmilnih ročajih ima nameščeni dve zavori z zaokroženim koncem, s funkcijo parkirne zavore (blokada koles). Na zavornih kablih se nahaja kromiran šesterokotni regulacijski nastavek, s katerim se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev.

Rolator ima nameščena torej dva po višini nastavljiva (71-98cm), ter anatomsko oblikovana in proti drsno teksturirana krmilna ročaja. Anatomski ročaj pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne teže, ter pri razbremenitvi točk pritiska na dlan in komolec. Ročaj nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega v dlan. Izboljša stabilnost in daje več ravnotežja pri hoji.

Na rolatorju se med obema ročajema nahaja prostor za sedenje in počitek. Pod sedežem je nameščena snemljiva košara z ročajem, ter mrežno odlagališče za nakupovalne vrečke in podobno na prednji strani rolatorja pod košaro. Pri levem krmilnem ročaju se nahaja še primežno držalo z odložiščem za berglo ali sprehajalno palico

Celotna konstrukcija pripomočka za hojo je čvrsta in stabilna, narejena iz aluminijastih cevi. Nameščen rdeč varnostni zatič na desni strani pod sedežem, ki preprečuje samodejno zlaganje rolatorja - da se ta v primeru ob dvigu (čez stopnice, ip.) samodejno ne zloži. Ob premiku varnostnega zatiča pa je rolator hitro in enostavno zložljiv za lažji transport, ali hrambo ob neuporabi.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo