Servirna obposteljna mizica na kolesih, z zavoro

50,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjena servirna mizica za ob posteljo, nemškega proizvajalca Russka, model "Comfort". Podporna kovinska konstrukcija v beli barvi. S pomočjo vijaka je nastavljiva po višini od 66 do 98cm. Površina mizice pa je nagibna pod kotom v 9 korakih. Izdelana je iz lesa z belo prevleko iz umetne mase, ki je odporna na razlitje tekočin, ip. Z dvignjenim črnim zaščitnim robom kateri služi proti padcu predmetov iz nje.

Ob posteljna servirna mizica je namenjena predvsem pri uporabi v kombinaciji z bolniško negovalno posteljo, kot tudi z običajno posteljo. Namenjena za uporabo doma in kot izvrsten pripomoček služi v vsakdanji praksi pri zdravstveni negi. Olajšuje vsakdan uporabnikom, kot tudi njihovim skrbnikom. Olajšuje rokovanje in strežbo hrane, ter pijače v postelji. Kadar se površina mizice nagne pod kotom, pa je primerna predvsem za lažje branje in listanje knjig, časopisa, uporabo prenosnega/tabličnega računalnika, ip.

Zaradi stranskega povišanega roba, se predmeti na mizici (tudi ob nagibu) ne speljejo tako zlahka iz same površine. Površina mizice znaša 40x60cm.
Na dnu konstrukcije so pritrjena štiri okretna kolesca za enostavne premike v prostoru. Vsako od koles ima svojo posamično zavoro, za stabilno pozicijo na določeni točki. Višina od tal do spodnjega okivrja s kolesci meri 7,5cm.

Preko spodnjega vijaka je višina mizice torej nastavljiva po višini. Z zatičem tik pod mizico je ta nastavljiva po naklonu v 9 stopnjah. Poleg tega pa je nosilnemu pokočnemu drogu možno nastaviti tudi enostopenjski naklon, ter njegov premik vzporedno vse do kolesc - za enostavno zlaganje in optimalno hrambo, ali transport (prikazano na zadnji 14. fotografiji oglasa).

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru )
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo