Vrtljiv sedež za kopalno kad, z odstran. nasloni

50,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjen vrtljiv stol za kopalno kad, z odstranljivimi nasloni rok in hrbta. Priznanega nemškega proizvajalca Russka.
Vrtljiv sedež svojemu uporabniku za izvajanje njegove osebne higijene olajšuje uporabo kopalne kadi in predvsem varnejše prestopanje v kad in obratno. Priporočen je za uporabo vsem starejšim ljudem, ter osebam z omejeno gibalno zmožnostjo.

Konstrukcija nosilne konzole je izdelana iz čvrstega aluminija s praškastim premazom v beli barvi, prevlečenega s proti korozijskim slojem, ki je odporen tudi proti vodnemu kamnu.
Površina ergonomsko oblikovanega sedišča je izdelana iz visoko kakovostne protizdrsno teksturirane trpežne plastike. Na prednji strani s higiensko odprtino v obliki črke U, za olajšano izvajanje intimne nege. Na sedišču se nahajajo manjše luknje, ki služijo za odtekanje vode iz sedežne površine.

Na obeh straneh sedeža sta nameščena čvrsto izdelana naslona za roke, ki sta v celoti povezana na dno konzole nosilne konstrukcije sedeža in sta po potrebi tudi posamično odstranljiva iz sedeža. Tudi hrbtni naslon se lahko odstrani iz sedeža.
Na spodnji strani pod sedežem se na desni strani na dosegu roke nahaja ročica. Ročica ob uporabnikovem dvigu sproži varnostno sklopko, katera omogoči sedežu vrtenje v levo ali desno stran. Ob potegu ročice se sedež lahko zavrti v štirih korakih po 90° in v celotnem polnem 360° krogu okoli svoje osi.

Štiri nosilne cevi s protizdrsnimi natiki se namestijo na vrh robov kadi in tako zagotovijo stabilnost, ter varnost pri uporabi. Za maksimalno čvrsto pozicijo sedeža na kad, ima ta pod svojim sediščem nameščena še dva dodatna vijaka z belim zaščitnim pokrovom, katera se odvije vse do stika z notranjo steno kadi in tako maksimalno pritrdi na kad.

Vrtljiv stol se zaradi možnosti 2-stopenjske nastavitve širine nosilnih cevi prilega na večino pravokotnih kopalnih kadi standardnih dimenzij od 47 do 60cm širine.

Več informacij na 040/98-88-78
(možnost dostave po dogovoru)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/98-88-78
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo