Oglasi - razno

Dogo Canario stenci
 • Dogo Canario stenci
 • Prodajem stence Dogo Canario stare dva ipo meseca.
  Stenci su ocisceni od parazita, vakcinisani i revakcinisani.
  Otac i majka sa titulama.
  Vise informacija mozete dobiti na kontakt
  telefon: +381 64 1255613
  Jelena
  mail: jelenaristic11@icloud.com
  Smederevka Palanka,
  Srbija
  https://www.youtube.com/watch?v=xh0pP_Zm1Ng
Podaljševalni komplet negovalne postelje Burmeier
 • Podaljševalni komplet negovalne postelje Burmeier
 • Odlično ohranjen set za podaljšanje različnih modelov električnih negovalnih postelj Burmeier.

  Podaljševalni set "Bettverlangerung" je primeren za vse uporabnike višje rasti, ki zaradi telesne višine nimajo dovolj prostora na površini standardnega ležišča 200cm in jim je njihova Burmeier negovalna bolniška postelja prekratka.
  S kompletom za nadgradnjo posteljnega ležišča se ležalna površina negovalne postelje podaljša za dodatnih 20cm (iz 200cm na 220cm).
  Komplet ustreza na več modelov Burmeier negovalnih postelj: Economic, Dali, ter Arminia. *Pogojno tudi na modele Westfalia.

  Sestavljen je iz:
  - kovinskega podaljška za ležišče z dvema latofleks letvama in z dimenzijo 20 x 90cm,
  - blazine z dimenzijo 20x90cm,
  - ter štirih neprekinjenih varnostnih ograj z dolžino 220cm.

  Namestitev podaljška na negovalno posteljo je enostavna. Kovinski podaljšek se namesti na obstoječo konstrukcijo negovalne postelje - na koncu predela vznožja. Pri podaljšanem ležišču je potrebno upoštevati tudi dimenzije vzmetnice 220x90cm. Sicer pa je kompletu priložena tudi blazina s pralno prevleko snemljivo na zadrgo, ki kljub uporabi vzmetnice 200x90cm zapolni vrzel 20cm in tako dopolni prostor do dolžine 220cm.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 150,00 €
Lahek invalidski voziček Sunrise + dod.zav&blazina
 • Lahek invalidski voziček Sunrise + dod.zav&blazina
 • Odlično ohranjen, nadstandarden, ter lahek (17,5kg) invalidski voziček. Konstrukcija je izdelana iz kvalitetnega aluminija in postavljena na dvojnem nosilnem križu - za več čvrstosti in stabilnosti pri uporabi. Invalidski voziček priznanega ameriškega proizvajalca Sunrise Medical, model "Breezy BasiX²".
  Dodatno je opremljen z dodatnima zavorama za spremljevalca, s sistemom koleščka ki služi proti prevrnitvi na hrbet, ter z naslonoma rok z nastavljivo višino. Priložena je tudi udobna sedežna blazina z mehkim polnilom iz pene, s prevleko v črni barvi.
  Invalidski voziček s konstrukcijo svetlo sive barve, v kombinaciji z udobno podloženim sedežem širine 42,5cm v črni barvi.
  Voziček je enostavno in hitro zložljiv, ter takšen primeren za transport ali optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 10. fotografiji tega oglasa).

  Kratek opis:
  • invalidski voziček s sistemom natične osi za hitro demontažo obeh zadnjih koles s pogonskim obročem,
  • s sistemom koleščka proti prevrnitvi kateri je nameščen ob zadnjem desnem pogonskem kolesu,
  • z dvema osnovnima in z dvema dodatnima zavorama na krmilnih ročajih za spremljevalca s funkcijo parkirne zavore,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta izdelana protizdrsno,
  • konstrukcija vozička postavljena na dvojnem nosilnem križu - za več stabilnosti pri uporabi,
  • pnevmatike vseh štirih koles so izdelane iz kvalitetne polne gume odporne proti predrtju,
  • dodatno ojačane vilice prednjih koles s posodobljenimi nosilci za več stabilnosti,
  • nosilca prednjih koles z možnostjo nastavitve naklona od 0,3° do 6°,
  • kolesa z možnostjo nastavitve medosne razdalje,
  • nastavljiva višina hrbtnega naslona v treh stopnjah od 41cm do 46cm, skupaj z višino krmilnih ročajev za spremljevalca,
  • nastavljiva globina sedeža od 41cm do 46cm globine,
  • nastavljiva višina sedeža od 42,5cm do 51cm višine,
  • sedež in hrbtni naslon sta podložena s penastim vložkom za več udobja.

  Več na 040/988-878
 • 160,00 €
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
SPSS, AMOS, NVivo, EXCEL - Statistična obdelava
 • SPSS, AMOS, NVivo, EXCEL - Statistična obdelava
 • SPSS, AMOS, NVivo, EXCEL - Nudim pomoč pri statistični obdelavi in interpretaciji podatkov s programom SPSS in AMOS.
  Morda vam lahko pomagamo v www.Statistical.Agency – za trženje in podporo uporabnikom programa SPSS skrbimo že več kot 10 let.
  Nudimo inštrukcije za program SPSS ter pomoč pri izdelavi in interpretaciji empiričnih delov diplomskih, magistrskih ali doktorskih nalog.
  Če kdo potrebuje pomoč pri analizi podatkov, izdelavi empiričnih delov diplomske, magistrske ali doktorske naloge, z veseljem pomagamo s pomočjo SPSS in AMOS programa.
  Prav tako pa na področju statistike in obdelave podatkov s pomočjo SPSS in AMOS nudim inštrukcije (čez email, Viber/Skype in TeamVeiwer).

  Javite se nam na: www.Statistical.Agency
  Viber/WhatsApp/Imo: +387-63-997996
  email: info@Statistical.Agency / info@statistika.co
  Skype ID: xyLeonardo

  Nudim pomoč pri statistični obdelavi in interpretaciji podatkov s programom SPSS (faktorska in (multi)korespondenčna analiza, regresijska analiza, računanje korelacij (Pearsonov koeficient korelacije, Pearsonov hi kvadrat, Spearmanov koeficient korelacije...), primerjava skupin (T-test, ANOVA, Mann-Whitney U test, Kruskal-Wallis H test…), testiranje zanesljivosti (Cronbach Alfa), testiranje normalne porazdelitve, izračun opisnih statistik in izdelava grafov, itd.), - EFA, CFA, AMOS, SEM.
  Pomagam lahko pri izvedbi anket (izdelava merskega instrumenta, programiranje vprašalnika za spletno anketo…), obdelavi podatkov in interpretaciji rezultatov oz. s čemerkoli v tej smeri.

  Kontakt: www.Statistical.Agency
  Viber/WhatsApp/Imo: +387-63-997996
  email: info@Statistical.Agency / info@statistika.co
  Skype ID: xyLeonardo
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
  Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
Električna negovalna postelja s trapezom, Burmeier
 • Električna negovalna postelja s trapezom, Burmeier
 • Odlično ohranjena visoko kakovostna električna bolniška postelja, s priloženim trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Burmeier, model robustnega dizajna iz serije višjega cenovnega razreda "Westfalia 3".
  Ležišče je izdelano štiridelno z latofleks vzmetenjem, ki je primerno za vložek s širino 90cm in dolžino 200cm. Pritrjeno je na izredno čvrstem podvozju na kolesih, s stabilnim križnim mehanizmom dvigovanja in spuščanja ležišča.
  Priložena so navodila in račun z garancijo. Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil.

  Električna negovalna postelja s serijsko vključenim pripomočkom za dvigovanje - vogalnim trapezom s trikotnikom na zanki. Možno ga je namestiti v konzolo ob levi ali v konzolo ob desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika pa je nastavljiva po dolžini.
  Na vsaki strani sta ob ležišču nameščeni dve dvodelni neprekinjeni varnostni premični ograji z zaklepom, ki varujeta pred padcem iz postelje. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa in prevlečeni s furnirjem v barvnem dekorju bukve.
  Negovalna postelja je postavljena na štirih robustnih in vrtljivih "Tente" kolesih, premera 125mm. Vsako kolo se vrti v krogu 360° okoli svoje osi, kar omogoča enostavno premikanje postelje. Za preprečitev premika in fiksno pozicijo postelje v prostoru, ima vsako kolo vgrajeno nožno zavoro.

  Negovalna postelja Westfalia 3 ima nameščene tri mirno in tiho delujoče visoko kvalitetne elektromotorje Linak. Elektromotorji Linak se v svetovnem merilu uvrščajo v sam vrh kakovosti tovrstnih izdelkov.
  Elektromotor, ki je nameščen na dnu posteljnega podnožja poskrbi za dvig in spust ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja na 40cm višine od nivoja tal, ob dvigu pa se ležišče poviša in sicer do največ 80cm od tal.

  Več na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 550,00 €
Invalidski voziček Pyro Light + dodatne zavore
 • Invalidski voziček Pyro Light + dodatne zavore
 • Odlično ohranjen, lahek, napreden, nadstandarden in moderen invalidski voziček nemškega proizvajalca Bischoff & Bischoff, model "Pyro Light". S konstrukcijo kovinsko srebrne barve, v kombinaciji z udobno podloženim sedežem širine 43cm v črni barvi.
  Voziček je enostavno in hitro zložljiv, ter takšen primeren za transport ali optimalno hrambo ob neuporabi.

  Kratek opis:
  • invalidski voziček s sitemom natične osi za hitro demontažo obeh zadnjih pogonskih koles,
  • z dodatnima zavorama s funkcijo parkirne zavore na ročajih za spremljevalca,
  • z nastavljivim proti prekucnim koleščkom, ki je nameščen ob zadnjem levem pogonskem kolesu,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta masivna in ergonomsko izdelana,
  • nastavljiva višina krmilnih ročajev za spremljevalca od 91 do 96cm višine, skupaj z višino hrbtnega naslona (40-44cm),
  • pnevmatike vseh štirih koles so izdelane proti predrtju - iz polne gume brez zračnice,
  • konstrukcija vozička izdelana iz kombinacije čvrstega jelka in visoko kakovostnega aluminija,
  • kolesa z možnostjo nastavitve dolžine medosne razdalje,
  • sedež z nastavljivo višino od 42 do 54cm višine, nastavljivim naklonom in nastavljivo globino sedišča (42-44cm),
  • sedež in hrbtni naslon sta podložena s penastim vložkom za več udobja med dolgotrajnejšim sedenjem,
  • pod prevleko na zadnji strani hrbtnega naslona se nahaja 6 velcro pasov za nastavitev trdote,
  • celoten sedež izdelan iz kakovostnega materiala, ki diha in je ognjevarno zaščiten,
  • velcro zavihek proti prepihu uporabnikovega hrbtišča,
  • večfunkcijska naslona rok sta dvižna in odmična nazaj, za olajšan dostop in transfer iz bočne strani vozička,
  • naslona rok s 7-stopenjsko nastavljivo višino in z možnostjo pregiba, oziroma podaljšanja naslonov,
  • naslona nog sta opremljena s protidrsnim trakom,
  • naslona nog odmična navzven in navznoter pod sedež, za neoviran dostop iz prednje strani vozička,

  Več informacij na 040/988-878
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 170,00 €
Kavni Aparat Melitta Barista T Smart
 • Kavni Aparat Melitta Barista T Smart
 • Model Barista T Smart je vrhunski hišni aparat "bean to cup" .


  Model BARISTA T Smart je primeren je za domačo uporabo ali pa za v uporabo v pisarni.


  Barista T Smart pripravi odlično espresso kavo in ima vrhunsko ekstrakcijo kave. Primeren je tudi za pripravo

  Specialty kave ali kav z lažjo stopnjo praženja, saj ima nešteto možnosti nastavitev priprave kave.  Uporaba je zelo enostavna , hkrati pa nam aparat omogoča neverjetno veliko različnih funkcij.

  - Melitta App nam omogoča izbiro in aktiviranje napitkov kar preko pametnih naprav ali našega telefona.

  Melitta Companion App nam omogoča enostavno uporabo in vse praktične nasvete na enem mestu.

  Aplikacija nam prav tako pokaže vse praktične nasvete za vzdrževanje in čiščenje aparata.

  Enostavno samo sledimo video vsebini ter navodilom, vse ostalo opravi aparat sam.  - avtomatska ali ročna izbira kavne mešanice. Lahko uporabljamo 2 različni mešanici kave

  v zrnu in 1 mleto kavo -brezkofeinska.  - nastavljiva kuhalna glava All in višina max 14 cm  - 18 različnih receptov - možnost 4 svojih receptur

  Lahko pripravimo različne recepte od espressa, cappuccino, americano, latte macchiatto,...
  - enostavna priprava kave na aparatu ali čez pametno napravo  - enostavno čiščenje, vzdrževanje / avtomatsko odstranjevanje vodnega kamna in kavne maščobe  - Super tiha tehnologija mletja kave in enostavna nastavitev granulacije mletja.  Set vsebuje tudi PVC posodo za mleko.

  Dimenzije: 327x259x467 mm

  Teža: 10,3 kg


  Možnost nastavitve temperature : 87/90/93 C

  Silos kave v zrnu 270 g / 2 x 135 g
 • 920,00 €
Saeco Royal Gran Cema
 • Saeco Royal Gran Cema
 • Saeco Royal Gran Cema

  Moderna oblika in izgled dajejo aparatu poseben čar in zato je še posebej primeren za uporabo v pisarnah.

  Model Gran Crema vam omogoča pripravo različnih kavnih napitkov, še posebno kave z mlekom. Ima funkcijo določanja količine kave in mleka v skodelici.

  Aparat vam samodejno javi, ko je potrebno doliti vodo, izprazniti posodo za odpadno kavo, mleto kavo ali pa aktivirati funkcijo za odstranjevanje vodnega kamna iz aparata. Vse to vam omogoča enostavno uporabo aparata.


  Funkcije:

  Možnost namakanja kave
  Grelec za skodelice
  Hitra para
  Digitalen zaslon
  Dvojna črpalka, dvojni boiler
  Možnost kuhanja 2 kav hkrati
  350 g silos za kavo
  2,2 l tank za vodo
  18 nastavitev mletja
  1 l podsoda za odpadno vodo
  Noži konus
  Dim: (w x h x d): 334 x 380 x 450 mm
  Teža: 15 kg
  Moč: 1850 W/ 230 V/50 Hz

  Cena 871,00 EUR.

  Cena je z DDV.
 • 871,00 €
Tehtnice za pripravo kave
 • Tehtnice za pripravo kave
 • Profesionalne tehtnice za tehtanje in pomoč pri pripravi kave

  model F 500 g , cena 20,00


  Natančna digitalna tehtnica priznanega proizvajalca ConceptArt.
  Dimenzije: 116x78x20 mm
  Baterije priložene
  Natančnost tehtanja: 0,1g/500 g
  Avtomatski izklop
  TARE funkcija
  Barva: črna


  Coffee Gear Brewing Scale, cena 22,00 eur

  Tehtnica je primerna za tehtanje in pripravo po filter in brew metodah priprave kave.

  - pregled led display
  - podlaga iz nerjavečega jekla 100 x 100 mm
  - podlaga za tehtanje
  - dimenzije 10,4x1,7x12,5 cm
  - tehtanje max 2000 g / 0,1 g
  - baterije priložene

  Brewista Smart V 2 , cena 78,00 eur

  Brewista Smart V2 je odlična izbira za domače ali profesionalne bariste. Uporaba in zmožnosti tehtnice so prostoo neverjetne:
  Baterija se lahko polni, tako da dolgo ne boste potrebovali menjave.
  Zaščitni silikonski sloj ščiti od polivanja in vročine.
  Nano-premazi naredijo tehtnico wodootporno. V primeru da se tehtnica zmoči - nadaljuje delovati. V primeru da tehtnica neha delovati ko se zmoči, dobro jo otresite in pustite da se posuši. Bo delovala naprej!
  Tehtnica ima vgrajenih 6 programov. Vse funkcije so avtomatsko vklopljene.

  Bonavita Auto Tare gram Scale, cena 56,00 eur + ddv

  profesionalna vodoodporna tehtnica za precizno merjenje teže in časa. Tehtnica se polni preko priloženega USB priključka.

  - posebna prevleka proti prahu in vlagi
  - avtomatski izklop po 60, 120 ali 180 sekundah
  - 2 možnosti tehtanja REG - ročno in POUR avtomatsko

  - REG uporabnik vklopi čas in taro ročno

  - POUR :
  1. postavi kuhalni vrč ali karafo na tehtnico. Merilnik časa na levi bo pokazal 0.00 in merilnik teže na desni se bo avtomatsko nastavil na 0.00
  2. dodaš mleto kavo
  3. po nastavi tehtnico tako, da pritisneš TARE enkrat. Display bo pokazal 0.00
  4. dodaj vodo.Merilnik časa bo avtomatsko pričel z štetjem časa in teže takoj, ko se bo pričela spreminjati teža.

  Tehtnica ACAIA Pearl 130,00 eur in Acaia Lunar 212,00 eur
 • 20,00 €
Chemex vrč za pripravo kave
 • Chemex vrč za pripravo kave
 • CHEMEX SLOVENIJA coffee maker

  - CHEMEX 3 skodelice: 38,00
  - CHEMEX 6 skodeliec: 46,00
  - CHEMEX 8 skodeliec: 47,50
  - CHEMEX 10 skodeleic: 51,00

  Chemex filtri pak / 100 kom

  - 3 cup's : 9,60
  - 6/8/10 cups : 9,60

  VSE CENE SO BREZ DDV.

  Možnost naročila kava aparata Chemex Ottomatic filter.

  cena 320,00 brez ddv, poštnina gratis.
 • 38,00 €
Bernski planinski pas
 • Bernski planinski pas
 • Bernski planinski pas štenci na prodaju.
  U ponudi su još 2 devojčice.
  Više informacija na:
  telefon: +381 69 3273565
  mail: nemanjajevtic1991@gmail.com
  Nemanja,
  Valjevo, Srbija
  https://www.youtube.com/watch?v=k3ueAob1g_g
Američka Akita, štenci
 • Američka Akita, štenci
 • Odgajivacnica TOP WINNER PUPPY sa ponosom predstavlja svoje novo leglo. Stenci su izlozbenog karaktera,pod stalnim nadzorom veterinara,vrhunskih karakteristika (gradja,uglovi,dlaka),odlicno negovani i sampionskog porekla. Otac štenaca je internacionalni šampion,dok majka ima nekoliko pobeda na nacionalnim izlozbama. Roditelji imaju uradjene snimke kukova i laktova sa najvisim ocenama HD-A,ED-0,kao i testove ociju. Stenci su procisceni vise puta i primili su prvu vakcinu. Mogucnost transporta bilo gde u svetu. Za vise informacija,slika,snimaka poziv,SMS,ili viber na
  tel. broj +381/642094390
  Takodje me mozete kontaktirati putem mejla
  topwinerpuppy6510@gmail.com
  ili preko facebook stranice TOP Winner PUPPY
  ili facebook profila Ivan Milicevic
  Instagrama..
  Ivan, Kraljevo
Engleski buldog
 • Engleski buldog
 • Štenad Engleskog buldoga od vrhunskih roditelja.
  Štenci su odlične anatomije i temperamenta, zdravstvena garancija i kvalitet.
  Mogućnost dostave.
  Više informacija na:
  tel. +381 62 8393357 viber, whatsapp
  Jelena
  e-mail: asbrzzi@gmail.com
  facebook profil: Alen-Jelena Kotorcević
  Rado ćemo odgovoriti na svako Vaše pitanje
  i poslati još slika ili snimaka.
  Beograd, Srbija
Velški terijer, živahni štenci
 • Velški terijer, živahni štenci
 • Prodajem štence VELŠKOG TERIJERA. Velški terijer je veoma živahan pas koji voli da se igra ali je isto tako poslušan, hrabar i odan vlasniku. To je lovački pas ali i odličan pas za društvo.
  Ova rasa ima krzno koje se stripuje par puta godišnje, oštru dlaku i ne linja se tako da može biti prijatelj i osobama sa alergijom.
  Tel. +381/601600301
  Mail : sladjanaminic@yahoo.com
  Slađana, Beograd
Toaletni stol, z nastavljivo višino
 • Toaletni stol, z nastavljivo višino
 • Odlično ohranjen wc stol priznanega ameriškega proizvajalca Drive, model "TS-130". Je lahek za prenašanje, enostaven za uporabo ter udoben in varen za sedenje. Zaradi kvalitetne izdelave in čvrsto izdelane konstrukcije pa je tudi zelo stabilen. Namenjen za vse uporabnike, ki jim uporaba standardnih domačih wc školjk predstavlja obremenitev zaradi oteženega dostopa in koriščenja.

  Primeren je za domačo in strokovno negovalno uporabo. Toaletni wc stol je izdelan iz trpežne jeklene konstrukcije. Zaradi mehko oblazinjene zgornje pokrivne deske se lahko uporablja kot običajen stol. Pod zgornjo pokrivno desko se nahaja mehko oblazinjena wc deska s higiensko odprtino katera je premična z odpiranjem navzgor - lahko se jo sname iz konstrukcije stola. Na nosilnih vodilih pod desko se nahaja 5L posoda za odvajanje s pokrovom in z ročajem za prenašanje. Posoda je enostavno odstranljiva iz vrhnje ali hrbtne strani stola.

  Naslona za roke sta dolga 25cm ter izdelana iz trpežnega mehko oblazinjenega umetnega usnja. Za sedežnim predelom je nameščen še mehko oblazinjen naslon za hrbet.
  Toaletni stol je postavljen na štiri noge katere se teleskopsko izvlečejo in v več stopnjah nastavijo po višini. Višina sedeža se nastavlja od 50-64cm (višine od nivoja tal), v 7 stopnjah s korakom po 2,5cm. Vsi konci nog so proti drsno gumirani.

  Zaradi možnosti posamične nastavitve višine nog stola, se temu lahko nastavi tudi nekoliko naklona naprej - kar pride v poštev predvsem uporabnikom, ki se težje vstanejo ali vsedejo.

  Ostale podrobnosti wc stola:
  - širina sedeža= 43cm
  - globina sedeža= 44cm
  - višina hrbtnega naslona= 36cm
  - skupna širina stola= 59cm
  - skupna dolžina stola= 52cm
  - višina sedeža (nastavljiva)= 50cm - 64cm
  - skupna teža stola= 7,8kg

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
  (prva naslovna fotografija oglasa je simbolična)
 • 50,00 €
Vrtljiv sedež za kopalno kad, z odstran. nasloni
 • Vrtljiv sedež za kopalno kad, z odstran. nasloni
 • Odlično ohranjen vrtljiv stol za kopalno kad, z odstranljivimi nasloni rok in hrbta. Priznanega nemškega proizvajalca Russka.
  Vrtljiv sedež svojemu uporabniku za izvajanje njegove osebne higijene olajšuje uporabo kopalne kadi in predvsem varnejše prestopanje v kad in obratno. Priporočen je za uporabo vsem starejšim ljudem, ter osebam z omejeno gibalno zmožnostjo.

  Konstrukcija nosilne konzole je izdelana iz čvrstega aluminija s praškastim premazom v beli barvi, prevlečenega s proti korozijskim slojem, ki je odporen tudi proti vodnemu kamnu.
  Površina ergonomsko oblikovanega sedišča je izdelana iz visoko kakovostne protizdrsno teksturirane trpežne plastike. Na prednji strani s higiensko odprtino v obliki črke U, za olajšano izvajanje intimne nege. Na sedišču se nahajajo manjše luknje, ki služijo za odtekanje vode iz sedežne površine.

  Na obeh straneh sedeža sta nameščena čvrsto izdelana naslona za roke, ki sta v celoti povezana na dno konzole nosilne konstrukcije sedeža in sta po potrebi tudi posamično odstranljiva iz sedeža. Tudi hrbtni naslon se lahko odstrani iz sedeža.
  Na spodnji strani pod sedežem se na desni strani na dosegu roke nahaja ročica. Ročica ob uporabnikovem dvigu sproži varnostno sklopko, katera omogoči sedežu vrtenje v levo ali desno stran. Ob potegu ročice se sedež lahko zavrti v štirih korakih po 90° in v celotnem polnem 360° krogu okoli svoje osi.

  Štiri nosilne cevi s protizdrsnimi natiki se namestijo na vrh robov kadi in tako zagotovijo stabilnost, ter varnost pri uporabi. Za maksimalno čvrsto pozicijo sedeža na kad, ima ta pod svojim sediščem nameščena še dva dodatna vijaka z belim zaščitnim pokrovom, katera se odvije vse do stika z notranjo steno kadi in tako maksimalno pritrdi na kad.

  Vrtljiv stol se zaradi možnosti 2-stopenjske nastavitve širine nosilnih cevi prilega na večino pravokotnih kopalnih kadi standardnih dimenzij od 47 do 60cm širine.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 50,00 €
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
  Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
  Tel. +381 64 29 67 008
HHO Sistem za ustedu goriva
 • HHO Sistem za ustedu goriva
 • HHO Sistem za ustedu goriva
  HHO sistem sluzi za proizvodnju praskavog gasa koji u kombinaciji sa smesom goriva i vazduha pomaze vecem stepenu iskoriscenja goriva u motoru. Gorovi sagori u vecem stepenu, sto dovodi do toga da se smanje necistoce u motoru kao sto su cadz i garez i samim tim utice da motor ravnomernije radi i duze da traje. HHO Sistem moze da se koristi na svim motorima bez obzira koje pogonsko gorivo koriste. Ostvaruje ustedu od 20 do 35% u zavisnosti od motora i pogonskog goriva.
  Platne generatora obradjujemo hemijski i mehanicki. Na taj nacin nasi generatori:
  - Rade sa manjim strujama (samim tim se ne greju sto produzava vek trajanja ploca), a proizvode zadovoljavajucu kolicinu plina
  - Proizvodi cist gas bez vodene pare i ima vecu oktansku vrednost
  - Produzava se vek zamene elektrolita (elektrolit ne zuti)
  Elektronika koja upravlja i nadgledava hho generator je napravljena savremenim mikroprocesorom Atmel i kao takva predstavlja jedinstven proizvod na nasem trzistu. Nasa elektronika automatski prikazuje struju na displeju, regulise struju kroz generator tj. bez obzira na koncentraciju elektrolita, napon na akumulatoru, temperature...struja je uvek ista, nadgledava rad celog sistema i u slucaju da sistem ne radi kako treba obavestava vozaca i kao takva je jedinstvena na nasem trzistu.

  Detaljnije na web sajtu: http://hho.srebrnavoda.biz
  Email: sistemhho@gmail.com
  Tel. +381 64 29 67 008
 Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Dr Hulda Klark je naucna interesovanja posvetila biofizici i fizologiji celija.
  Proucavala je parazite, bakterije, viruse, gljivice, teske metale, rastvarace i
  radioaktivnost, i kako celije reaguju na ove patogene.Pokazalo se da ciscenje
  organizma pomocu niskofrekventnih struja i biljnih preparata velikom brzinim
  eleminise glavne uzrocnike bolesti.Tako je nastao njen Zapper aparat koji odredjenom
  frekvencijom i naponom izlaznog signala eliminise nepozeljne patogene u telu.

  Zaper Plus sadrzi 4 frekvencije:
  -30KHz radi kao ZaperClasic unistava oko 100 parazita.
  -Frekvenciju za eliminaciju metilja jedan od najgorih uzrocnika mnogih bolesti.
  -1000 Hz otklanja sitne uljeze.
  -15Hz za unistavanje parazita jer niska ucestanost najbolje prodire na mesto gde
  se stavljaju elektrode.


  link: http://zaperplus.srebrnavoda.biz/ZaperPlus.html

  email: pesica1@gmail.com
Modularni stol za tuširanje, z nastavljivo višino
 • Modularni stol za tuširanje, z nastavljivo višino
 • Odlično ohranjen večfunkcijski modularni stol za prhanje, s prostornim sedežem širine 45cm. Priznanega švedskega proizvajalca Etac, model "Swift". Izdelan je iz trpežnega polipropilena v svetlo modri barvi, v kombinaciji s teleskopskimi nogami izdelanimi iz eloksiranega aluminija.

  Višinsko nastavljiv stol za tuširanje Etac Swift je vsestranski pripomoček za nego. Izpolnjuje razne potrebe posameznega uporabnika - uporabnik lahko prilagodi Swift tuš stol glede na njegove spreminjajoče se potrebe. Naslona za roke je možno posamično odstraniti. Tudi hrbtni naslon se lahko po želji uporabnika odstrani, ali premakne na luknje na nasprotnem koncu sedežne površine.

  Sedež je izdelan iz teksturirane nedrseče površine za varno sedenje. V sedišču stola so integrirane odtočne luknje za vodo ter na prednji strani sedišča higienska odprtina za intimno higieno. Kadar ni potrebe po higienski odprtini, pa se lahko hrbtni naslon stola premesti na luknje na nasprotnem delu sedišča.

  Za sigurno pozicijo stola skrbijo štiri protizdrsno gumirane noge, ki se dobro obnesejo tudi na neravnih površinah. Vse štiri noge so teleskopsko izvlečne za nastavljanje višine stola. Noge se nastavljajo v 7 stopnjah višine v sklopu 15cm. Kar pomeni možnost spremembe od 42 do 57cm višine sedišča.
  Zaradi posamičnega nastavljanja višine vseh nog, se stolu lahko nastavi tudi nekoliko naklona. Z naklonom naprej se uporabniku olajša vstajanje in usedanje na stol.

  Vse noge je možno tudi povsem odstraniti iz stola, za lažji transport ali optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji fotografiji oglasa). Montaža pa je hitra, preprosta in enostavna, brez orodja.

  Stol ima štiri konfiguracije:
  - kot preprost tuš stol, brez nameščenih naslonov za roke in hrbet,
  - kot popoln tuš stol, z vsemi nameščenimi nasloni,
  - kot tuš stol z nasloni za roke, brez nameščenega naslona hrbta,
  - ali kot tuš stol z naslonom hrbta, brez naslonov za roke.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 60,00 €
Invalidski voziček Drive - Rotec, z dod. zavorama
 • Invalidski voziček Drive - Rotec, z dod. zavorama
 • Odlično ohranjen invalidski voziček nemškega proizvajalca Drive, model "Rotec". Dodatno opremljen z dodatnima zavorama za spremljevalca in s koleščkom proti prevrnitvi na hrbet. Invalidski voziček s čvrsto kovinsko konstrukcijo zaščiteno s praškastim premazom svetlo sive barve, v kombinaciji s kakovostnim in mehko podloženim sedežem širine 41cm v črni barvi.

  Kratek opis:
  • invalidski voziček s sistemom natične osi za hitro demontažo obeh zadnjih koles s pogonskim obročem,
  • z večstopenjsko nastavljivim koleščkom proti prevrnitvi kateri je nameščen ob zadnjem levem pogonskem kolesu,
  • z dvema osnovnima nastavljivima obkolenskima zavorama za uporabnika vozička,
  • z dvema dodatnima zavorama na krmilnih ročajih za spremljevalca s funkcijo parkirne zavore,
  • pnevmatike vseh štirih koles so izdelane iz kvalitetne polne gume odporne proti predrtju,
  • dodatno ojačane vilice prednjih koles,
  • kolesa z možnostjo nastavitve medosne razdalje,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta protizdrsno narebrana,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta nastavljiva po višini v 4 korakih od 94cm do 101,5cm skupaj z višino hrbtnega naslona,
  • nastavljiva višina sedeža od 51cm do 56cm višine,
  • sedež z možnostjo nastavitve naklona,
  • sedež in hrbtni naslon sta podložena s penastim vložkom za več udobja med dolgotrajnejšim sedenjem,
  • celoten sedež je izdelan iz kakovostnega materiala, ki je zračen in ognjevarno zaščiten,
  • velcro zavihek za preprečevanje prepiha po hrbtu uporabnika vozička,
  • naslona rok sta dvižna in odmična nazaj za olajšan dostop in transfer iz bočne strani vozička,
  • naslona nog sta odmična navzven in navznoter pod sedež za neoviran dostop iz prednje strani vozička,
  • naslona nog z brezstopenjsko nastavljivo dolžino od 39cm do 48cm in s 5-stopenjskim nastavljivim naklonom črnih platform za stopala od 0° do 32°,
  • oba naslona nog sta opremljena s protizdrsnim trakom.

  Več informacij na 040/988-878
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 150,00 €
MAHLKONIG K30 VARIO WBC kavni mlin
 • MAHLKONIG K30 VARIO WBC kavni mlin
 • MAHLKONIG K 30 – 1.675,00 EUR redna cena, model K30 Vario 1.785,00 (mikromehanično mletje) , K30 Vario Air (ventilacija) 1.969,00 -eur

  barve črna ali bela

  - Dimenzije 24x55x32 cm
  - Kapaciteta silosa 1500 g
  - Kapaciteta mletja cca 3,6-4,8 g/sec
  - Zunanji Led display
  - Gumb za enojni/dvojni espresso
  - Kontrola gramature
  - Noži 65 mm
  - Teža 13 kg
  - Zaščita pred obremenitvijo/pregrevanjem
  - Števec kav
  - Opcija – ventilacija

  Vrhunski kavni mlin na zahtevo.

  Mahlkonig Peak cena 2.895,00

  - hitrost mletja 2,0-3,5 sekunde
  Cene so brez DDV, všteta montaža in dostava.

  Za nakup aparatov se lahko uredi operativni leasing ali poslovni najem 12-60 mesecev

 • 1.665,00 €
Skodelice za kav Loveramics
 • Skodelice za kav Loveramics
 • Profesionalne skodelice za kavo in čaj Loveramics

  volumen 80, 150, 180, 200 in 300 ml

  modeli Bond, Egg, Tulip

  različne barve, dobava po naročilu 3-5-7 dni.

  Za točno ponudbo pošljite povpraševanj na gasper.trpin@gmail.com

 • 7,00 €
Kavni mlin Wilfa Svart
 • Kavni mlin Wilfa Svart
 • profesionalni kavni mlin Wilfa Svart WSCG-2

  enostavna uporaba
  kavni mlin je namenjen za večstopenjsko mletje od Moka pot-Aeropress-French press-drip-filter
  silos kave za kavo v zrnu 250 g
  dimenzije 16x28 cm
  časovnik timer 30 sekund
  garancija

  cena je z DDV.
 • 105,00 €
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo